Διονύσης Σχοινάς: «Δεν αισθάνθηκα ότι έκανα λάθος που απείχα από το τραγούδι»
Showbiz

Διονύσης Σχοινάς: «Δεν αισθάνθηκα ότι έκανα λάθος που απείχα από το τραγούδι»

Ο Διονύσης Σχοινάς σε συνέντευξή του μίλησε για την απόφασή του να απέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τη μουσική αλλά και για την επιστροφή του.

Θεωρείς ότι με την επιστροφή που έκανες είσαι πιο ώριμος;

«Ναι. Σε αυτήν m δουλειά ξέρουμε όχι υπάρχουν ια πάνω και να κάιω και επειδή εγώ τα πέρασα την πρώτη φορά, τώρα βρήκα χώρο και ξαναμπήκα. Είμαι στον πέμπτο χρόνο της επιστροφής μου αλλά τα τελευταία δύο έχω... πάρει φωτιά και νιώθω ευγνωμοσύνη για τον κόσμο που έχει περάσει από τα μαγαζιά που δουλεύω».

Υπήρξαν κι άλλοι που αναθάρρησαν μετά από σένα και ξαναβγήκαν στο προσκήνιο...

«Εντάξει, ούτε εμείς το περιμέναμε ότι θα υπάρξει τέτοια μεγάλη ανταπόκριση και νομίζω πως για κάποιους καλλιτέχνες υπάρχει ακόμα χώρος».

Περίμενες ότι θα γίνει τέτοιο μπαμ με την επιστροφή σου;

«Ήθελα να βγάλω την ψυχή μου γιατί είχα πολύ καιρό να τραγουδήσω σε μαγαζιά, δεν ήθελα να ξαναπάω σια μπουζούκια. Αυτή ήταν μια ιδέα του Κώστα Λαϊνά, που μου είπε να πάμε με ένα πιάνο και μια κιθάρα σε έναν μικρό χώρο. Πήγαμε στο Κεφαλάρι και κάθε χρόνο προσθέταμε αλλά 100 άτομα στο μαγαζί που εμφανιζόμασταν... Φτάσαμε, λοιπόν, φέτος στην “Αυτοκίνηση” να πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά».

Αποσύρθηκες όταν ήσουν στην κορυφή...

«Ναι, αλλά έτυχε τότε να είμαι παντρεμένος, να έχω παιδί και δεν γινόταν με τίποτα και ο μπαμπάς και η μαμά να λείπουν το βράδυ από το σπίτι, θέλαμε ο μικρός να μεγαλώσει με μια πλευρά δικιά μας, την babysitter, λοιπόν, μία την έκανε η Καίτη, μία εγώ».

Είπες που πάω τώρα; Ένιωσε «απόστρατος»;

« Όχι δεν ένιωσα απόστρατος γιατί ήμουν ήδη ευγνώμων γι’ αυτά που είχα κάνει και το επίπεδο το καλλιτεχνικό που είχα φτάσει εμένα μου ήταν αρκετό».

Σου είπαν έκανες μ@@@@@α που σταμάτησες;

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ έτσι. Δούλευε η Καίτη, οικονομικά ήμουν ανεξάρτητος από τα 15 που ξεκίνησα να δουλεύω, τα είχα βρει με τον εαυτό μου. Ένιωθα ότι κάποια στιγμή σίγουρα θα βρεθεί μια ευκαιρία για να ξανατοποθετηθώ στα πράγματα».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved