Δημητρόγλου: «Παίζαμε θάρρος ή αλήθεια και δώσαμε το πρώτο μας φιλί και ξεκίνησε η σχέση»
Showbiz

Δημητρόγλου: «Παίζαμε θάρρος ή αλήθεια και δώσαμε το πρώτο μας φιλί και ξεκίνησε η σχέση»

Η Κατερίνα Δημητρόγλου σε συνέντευξή της μίλησε για τον σύντροφό της και την γνωριμία τους.

Φαντάζομαι όχι για τη μαμά σου ήταν σοκ το να φύγεις από το σπίτι σου παρά το γεγονός ότι σε πρόλαβε ο αδελφός σου...

«Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν το περίμενα. Της έλεγα: “θα φύγω και θα πάω να μείνω μόνη μου” και μου απαντούσε: “Να πας, πρέπει να μείνει μόνη σου”. Αλλά όταν έγινε αυτό δεν ήταν καλά για κάνα δυο βδομάδες. Ήταν δύσκολα, όμως και για τον μπαμπά μου. Νομίζω ότι και 40 χρόνων να έφευγα θα ήταν το ίδιο. Για τους γονείς μας είμαστε πάντα μικρά παιδιά».

Δεν σε πιέζουν να παντρευτείς;

«Δεν με πιέζουν άμεσα, γιατί οι γονείς στο περνάνε αυτό με έναν πιο πλάγιο τρόπο. Συζητήσεις γίνονται γύρω από το θέμα αλλά έχω ξεκαθαρίσει ότι ούτως ή άλλα δεν θα μπορούσα να στηρίξω μια τέτοια απόφαση, γιατί η δουλειά μου είναι πάρα πολύ ασταθής. Όλες δουλειές , βέβαια, αλλά εμείς πληρωνόμαστε έξι μήνες μετά ή μπορεί να μην πληρωθούμε και καθόλου, οπότε δεν σκέφτομαι το γάμο».

Με τι ασχολείται εκείνος;

«Έχει σπουδάσει ψυχολογία, είναι καθηγητής Αγγλικών, έχει, όμως, κάνει και πολλά άλλα πράγματα όπως παρουσιαστής στο MAD, ενώ ήταν και μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο “Mappes show” , στο ραδιόφωνο. Τώρα συζητάει μια δική του εκπομπή, κάτι σαν το “Ράδιο Αρβύλα”».

Η γνωριμία σας πώς έγινε;

«Γνωριστήκαμε από έναν κοινό μας φίλο. Κάναμε στην αρχή πολλή παρέα και μετά μας προέκυψε ο έρωτας. Το πρώτο βήμα το έκανε εκείνος. Ήταν περίεργο το πώς έγινε γιατί προέκυψε από ένα παιχνίδι που παίξαμε .Ήμασταν σε φιλικό σπίτι και παίζαμε θάρρος ή αλήθεια . Το πρώτο μας φιλί ήρθε μέσα από αυτό αλλά τελικά μας άρεσε και εξελίχθηκε σε σχέση».

Η σκέψη του να μείνετε μαζί ήρθε μετά από καιρό;

«Ήταν μια απόφαση πολύ αυθόρμητη. Και εγώ ήθελα να φύγω από το σπίτι μου και εκείνος το ίδιο οπότε είπαμε να έχουμε έναν κοινό χώρο μαζί».

Πηγή: You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved