Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η Λίνα είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο μεγάλος μου έρωτας»
Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η Λίνα είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο μεγάλος μου έρωτας»

Όταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλάει για τη γυναίκα του Λίνα Πρίντζου, μόνο γλυκιά λόγια έχει για εκείνη αφού ο έρωτας και η αγάπη που μοιράζονται είναι εμφανή.

Στον επόμενο τόνο, τον χειμώνα, θα είσαι στη σκηνή ο μόνος άντρας ανάμεσα σε πολλές γυναίκες για τις ανάγκες του υπέροχου μιούζικαλ Nine.

«Είναι η πρώτη φορά που θα κάνω μιούζικαλ και με αγχώνει αυτό, αλλά παρηγορούμαι που θα είμαι ανάμεσα σε υπέροχες κυρίες όπως η Μάρω Κοντού, η Τάνια Τσανακλίδου, η Τάνια Τρύπη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Νάντια Μπουλέ, αλλά και άλλες που δεν έχουν «κλειστεί» για την ώρα».

Μα δεν ζηλεύει η Λίνα (σ.σ.: η Λίνα Πρίντζου είναι σύζυγος του ηθοποιού) που θα είσαι με τόσες γυναίκες;

«Ε, με τόσους μαντράχαλους θα είμαι μέσα στο καλοκαίρι, δεν δικαιούμαι να βρεθώ μέσα σε γυναίκες μετά (σ.σ.: γελάει); Έχει αρχίσει και μου κάνει πλάκα με αυτό η Λίνα, αλλά δεν έχουμε τέτοια. Ούτε με ζηλεύει, ούτε τη ζηλεύω. Δεν δίνουμε δικαιώματα ο ένας στον άλλο και η αγάπη μας είναι τόσο ισχυρή που δεν χωράει κανείς και καμία ανάμεσά μας – ελπίζω (σ.σ.: γελάει)»!

Είναι η γυναίκα της ζωής σου η Λίνα;

«Είναι ακριβώς όπως το λες: η γυναίκα της ζωής μου, ο μεγάλος μου έρωτας, ο άνθρωπός μου...»

Ο ήρωας που θα παίξεις στο Nine βρίσκεται ανάμεσα σε πολλές γυναίκες που πρωταγωνιστούν στη ζωή του. Στη δική σου ποιες άλλες έχουν πρώτο ρόλο πέρα από τη σύζυγό σου;

«Η μητέρα μου και η αδελφή μου, η μητέρα και η γιαγιά της Λίνας... Είναι οι γυναίκες που αγαπώ και με αγαπούν πολύ! Είμαι πολύ τυχερός που τις έχω».

Μαθαίνω ότι η Λίνα άφησε την τράπεζα όπου εργαζόταν ως στέλεχος για να κάνει θέατρο...

«Όλα τα ξέρεις πια! Είχε σπουδάσει θέατρο πριν από πολλά χρόνια στη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου, αποφάσισε να δουλέψει ως τραπεζικός και το έκανε για αρκετά μεγάλο διάστημα και πριν από λίγο καιρό πήρε την απόφαση να γυρίσει σε αυτό που έχει αγαπήσει πραγματικά: την υποκριτική. Είμαι πλάι της στην επιλογή της αυτή και χαίρομαι που βουτάει ξανά στα νερά που αγαπούσε πάντα»!

Θα σας δούμε να παίζετε μαζί στο μέλλον;

«Αργότερα ναι, γιατί όχι; Θα συμβεί και αυτό»!

Το παιδί είναι πάντα στα σχέδιά σας, έτσι;

«Είναι, φυσικά και είναι! Θέλουμε πολύ ένα παιδί! Λατρεύω τα παιδιά και ήθελα πάντα να κάνω μια μεγάλη, όμορφη οικογένεια. Πάντα»!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved