Showbiz

H συγκίνηση της Βανδή όταν μιλά για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της

Gossip-tv Team

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε συνέντευξη Τάσο Τρύφωνος για την εκπομπή «Τετ-α-τετ», στο ΡΙΚ1, η οποία θα προβληθεί αύριο, Πέμπτη, 4 Ιουνίου.

Η τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων: «Έχω αλλάξει ως άνθρωπος, στο πώς βλέπω τα πράγματα και πώς τα αντιμετωπίζω» και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια στη Γερμανία, για την επιστροφή στην Καβάλα και την ανάγκη που ένιωθε να κάνει πράγματα και να προχωρήσει στη ζωή της. «Ήμουν το ντροπαλό παιδί του σχολείου. Πολλές φορές, αν ήταν δυνατό, έσκυβα κι έκρυβα το πρόσωπό μου στο θρανίο, για να μη με βλέπουν. Ήξερα, όμως, ότι υπήρχε κάτι για μένα εκεί έξω».
Η τραγουδίστρια συγκινείται όταν διηγείται τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της και το πώς προσπάθησε ν' αντιμετωπίσει το θάνατό του. «Μου έμεινε το παράπονο ότι δεν πρόλαβα να του πω για τον Ντέμη. Τον ρώτησα απλά τι ομάδα είμαστε και μου απάντησε: "Είμαστε Πόντιοι, άρα λίγο ΑΕΚ, λίγο ΠΑΟΚ"». Όσο για τον Ντέμη Νικολαϊδη είπε: «Με τον Ντέμη ένιωσα για πρώτη φορά γυναίκα» και πρόσθεσε: «Δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο σαν τον Ντέμη. Έχει ένα μυαλό το οποίο είναι σπάνιο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδεώδη και οράματα. Αν είχαμε δέκα Ντέμηδες στην Ελλάδα, η χώρα θα ήταν πολύ καλύτερη».

Πηγή: Hello και Happy Day

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved