Ρούλα Βροχοπούλου: Αυτοί είναι οι άντρες της ζωής της
Showbiz

Ρούλα Βροχοπούλου: Αυτοί είναι οι άντρες της ζωής της

Η Ρούλα Βροχοπούλου έχει κάνει τρεις γάμους στην ζωή της. Ο πιο γνωστός είναι αυτός με τον Φραν, ωστόσο εκείνη μιλάει και για τους τρεις συζύγους της.

Ολοι μικρότεροι. Ο πρώτος της άντρας ήταν φοιτητής. Παντρεύτηκαν το 1980 και δύο χρόνια αργότερα χώρισαν. Εκείνος 24 χρόνων, εκείνη 31. Ο δεύτερος σύζυγός της είναι ο πατέρας του παιδιού της, μηχανικός αεροσκαφών στο επάγγελμα, 24 ετών εκείνος, 37 εκείνη.
«Σπουδαίος άνθρωπος. Κάναμε το γλέντι στο "Ιντερκοντινένταλ" και έφερα μια πτήση Τζάμπο γεμάτο ορχιδέες από τη Σιγκαπούρη για να στολίσω τη νυφική αίθουσα όπου δεξιωθήκαμε 1.500 καλεσμένους» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα. «Και ο τρίτος άντρας μου 26 χρόνων κι εγώ 56» λέει και γελάει, αφού θυμάται ότι στο γλέντι που ακολούθησε χόρευε όλο το βράδυ. «Δεν σταμάτησα ούτε για ένα λεπτό. Και να τα τσιφτετέλια, και να τα καλαματιανά. Μωρέ, του έδωσα και κατάλαβε».
Γιατί όμως μόνο με μικρότερούς της; «Δεν θέλω "μπαμπάδες" συντρόφους. Μου θυμίζουν τον πατέρα μου, τον οποίο μισώ. Αλλά και η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάντα με μικρότερους δεν ήταν;» αναρωτιέται και μετά κάνει τη μεγάλη δήλωση: «Όπως και να έχει, εγώ πλέον έκλεισα σαν γυναίκα». Μα, κόβεται το σεξ; «Ποτέ δεν ήμουν σεξουαλικός τύπος, αν και είμαι Σκορπίνα. Για μένα ο έρωτας είναι ο ασπασμός των αγγέλων προς τα άστρα. Είμαι πουριτανή γυναίκα. Ο Φραν, για παράδειγμα, ερωτικά με σεβάστηκε στο έπακρο».
Ο άντρας της ζωής της αποκαλύπτει ότι ήταν ένας Τούρκος billionaire που ζούσε μεταξύ Λος Αντζελες και Ιταλίας. «Αυτός μου χάρισε τη Mercedes και με γέμισε διαμάντια. Τέσσερα χρόνια ήμασταν μαζί. Τότε ήμουν 45 χρόνων. Με αγάπησε αληθινά, όπως κι εγώ. Μου πρόσφερε τη ζωή που μου άξιζε με λιμουζίνες και VIP καταστάσεις. Πηγαίναμε ταξίδια και μέναμε στα πιο ακριβά ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Στο Παρίσι, στη μία σουίτα κοιμόμασταν εμείς και στη διπλανή η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ. Ερχόταν στην Ελλάδα με ιδιωτικό αεροπλάνο και με ζύγιζε. "Πάλι δεν έχασες κιλά" μου έλεγε κι έφευγε! Για χάρη του από 100 κιλά έφτασα τα 62. Ήθελε να με παντρευτεί, με την προϋπόθεση πως θα έκοβα το καζίνο. Αλλά εγώ εκεί, στην τσόχα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved