Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν έχω απωθημένα σε κανέναν τομέα»
Showbiz

Χριστίνα Λαμπίρη: «Δεν έχω απωθημένα σε κανέναν τομέα»

Η Χριστίνα Λαμπίρη έχει κάνει καριέρα στον χώρο της δημοσιογραφίας. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην επαγγελματική της πορεία;

«Οι δυσκολίες είχαν να κάνουν κυρίως με δύσκολους καλεσμένους, όπου έπρεπε να κρατώ ισορροπίες. Επίσης θεωρώ δύσκολα όσα θέματα έχουν πρωταγωνιστές παιδιά. Μαμά, σύζυγος και εργαζόμενη γυναίκα. Μπορεί μια γυναίκα να τα κάνει όλα και καλά; Το «καλά» είναι σχετικό και επίσης δεν μπορώ να το πω εγώ. Καλύτερα να ρωτήσετε την κόρη μου και τον άντρα μου. Δίνω τον αγώνα μου να είμαι όσο πιο συνεπής μπορώ. Τώρα αν έχεις στο μυαλό σου κάτι τύπου «σηκώνομαι, ετοιμάζω φαΐ για όλους πάω γυμναστήριο, μετά στη δουλειά μου και το βράδυ φτιάχνομαι, ντύνομαι, πάω σε βραδινά και φωτογραφίζομαι» νομίζω ότι θα σε απογοητεύσω. Θαυμάζω τις γυναίκες που έχουν αυτό το πρόγραμμα που σου περιέγραψα και φοβάμαι ότι δεν θα το καταφέρω ποτέ! Φαίνεστε ένας άνθρωπος αρκετά ισορροπημένος» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.
-Είναι όντως έτσι; Και πώς το έχετε καταφέρει αυτό;
«Δεν ξέρω αν αυτό που έχω είναι ισορροπία. Σίγουρα όμως μπορώ να σου πω ότι αισθάνομαι γεμάτος άνθρωπος. Δεν έχω απωθημένα σε κανέναν τομέα. Ούτε στα προσωπικά μου ούτε στα επαγγελματικά μου»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved