Πρωταγωνίστρια γνωστού σίριαλ αποκαλύπτει: «Έκανα σύμφωνο συμβίωσης»
Showbiz

Πρωταγωνίστρια γνωστού σίριαλ αποκαλύπτει: «Έκανα σύμφωνο συμβίωσης»

Έχει κάνει καριέρα με ένα όνομα που... λίγοι ήξεραν το επίθετό της. Οι πολλοί το μάθανε όταν το έγραψε στο Facebook.

«Εξακολουθώ να ντρέπομαι για , το επίθετο μου. Όμως ήρθε η στιγμή που το facebook δεν δεχόταν μόνο το «Κ». Έμεινα μία εβδομάδα εκτός και ύστερα αναγκάστηκα γα βάλω το επώνυμο μου. Ούτως ή άλλως, δεν κάνω φίλους αγνώστους» τόνισε στο ΕΓΩ η Αλεξάνδρα Κ.
-Είναι οι Ελληνίδες τόσο εξαρτημένες από το Facebook όσο εσύ;
“Έχω «τηλεφωνοφοβία». Δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου το κινητό. Επικοινωνώ με τους πάντες μέσω facebook. Επίσης το χρησιμοποιώ ημερολογιακά. Ξέρω, ακούγεται ρομαντικούλι, αλλά έτσι είναι.»
-Έχεις κάνει σχέσεις μέσα από το facebook;
«Ναι. Μέχρι και παιδί έκανα μέσα από το facebook»
-Έκανες παιδί στα 25 σου. Αρκετά «ηρωικό»...
«Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας. Σε αυτά λειτουργείς κατά περίπτωση. Έτυχε να έρθει ένα παιδί μέσα σε ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα και μάλιστα σε μια περίοδο που είχα παρατήσει την υποκριτική και δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Οπότε δεν χρειάστηκε να αφήσω ή να θυσιάσω κάτι για αυτή μου την απόφαση.»
- Έσπασες τον κανόνα που λέει ότι, για να κάνεις παιδί, πρέπει να έχεις λυμένη τη ζωή σου;
«Ποτέ δεν μπορείς να είσαι έτοιμος για παιδί στην πραγματικότητα. Από μικρή δεν ήθελα να κάνω οικογένεια. Δεν ήμουν ο τύπος της γυναίκας που φανταζόταν ότι θα γίνει μάνα.»
- Και που θα παντρευτεί;
«Δεν έχω παντρευτεί. Κάναμε με το σύντροφο μου σύμφωνο συμβίωσης. Ήμασταν το 76ο ζευγάρι. Το σύμφωνο βέβαια δεν έχει ισχύ πουθενά στην Ελλάδα. Ούτε καν στη ΔΟΥ. Παρ' όλα αυτά, είναι μια ελάχιστη νομική κατοχύρωοη για το παιδί.»
- Έκανες σύμφωνο συμβίωσης επειδή είσαι κατά του γάμου ή επειδή δεν ήθελες να χωρίσεις την περιουσία σου;
«Δεν έχω καμία περιουσία για να τη χωρίσω. Στους γάμους με πιάνουν τα κλάματα. Τα όσα ακούγονται κατά την τελετή τα βρίσκω φρικτά. Τρομάζω. Θέλω να κλάψω γοερά για το ζευγάρι που μπαίνει σε αυτήν τη διαδικασία. Ένας έρωτας, με τρελό σεξ καταλήγει σε μια εκκλησία με όλους τους γνωστούς άγνωστους συγγενείς και τις θειάδες και ακούς αυτά τα λόγια. Μου φαίνεται θλιβερά μικροαστικό. Παρ' όλα αυτά, με το σύντροφο μου κρατήσαμε το «γάμο» μας πέντε χρόνια. Το βρήκα ιδανική διάρκεια. Ήταν ωραία εμπειρία. Υπολογίζω ότι έχω περιθώριο για άλλους πέντε «γάμους». Σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να Το δοκιμάσω και εγώ, απλά και μόνο για το τζερτζελο. Πρέπει να το χαρώ και γελοιωδώς.»
- Τι σου έμαθε η συνύπαρξη που θα προσπαθήσεις να αποφύγεις στην επόμενη;
« Δεν θα αποφύγω τίποτα. Στο πρώτο δίωρο που γνωρίζεις κάποιον ξέρεις τι θα σε ενοχλήσει στο μέλλον.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved