Κιντάτος: «Ένας άντρας όταν βγάζει από το στόμα του μια κουβέντα πρέπει να μπορεί να την υποστηρίξει
Showbiz

Κιντάτος: «Ένας άντρας όταν βγάζει από το στόμα του μια κουβέντα πρέπει να μπορεί να την υποστηρίξει

Ο Λευτέρης Κιντάτος είναι μικρό χρονικό διάστημα στο χώρο του τραγουδιού.

«Στο χώρο είμαι από τότε που τελείωσε το «The Voice», δεν ήμουν ποτέ στο χώρο αυτό. Με γνωρίσατε από εκεί. Από τότε που τελείωσα το σχολείο, ήμουν 8 χρόνια μαρμαράς. Είχε μαρμαράδικο ο πατέρας μου. Μετά προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε από αυτή τη δουλειά, γιατί πραγματικά ήταν πολύ σκληρή κι επώδυνη. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια μπιραρία στη λεωφόρο Πεντέλης. Την ανοίξαμε με δάνεια, με χρέη, με αγωνία, παρέα με τον αδελφό μου. Το μαγαζί πήγε πολύ καλά τα πρώτα χρόνια, μετά ξεκίνησε η κρίση στην Ελλάδα. Μέσα στην κρίση τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν πολύ και αναγκαστήκαμε να κλείσουμε το μαγαζί» τόνισε στο Λοιπόν.
-Μετά από αυτό τι έκανες;
«Μετά από αυτό πέρασα πολύ δύσκολα, έμεινα ένα χρόνο χωρίς δουλειά, χωρίς να μπαίνει κάτι στην τσέπη, χωρίς χρήματα. Η ψυχολογία μου ήταν πάρα πολύ άσχημη. Αγαπούσα πάντα το τραγούδι, τραγουδούσα από μωρό, γράφω στίχους, μουσική και πέρασα πάρα πολλές ώρες στο δωμάτιο μου γράφοντας... Δεν είχα χρήματα να πληρώσω τον καφέ, το ποτό μου. Ξεκίνησα δειλά να κάνω κάποια live σε μαγαζάκια συνοικιακά από φίλους. Ξεκίνησα το τραγούδι 7 μήνες πριν ξεκινήσει το «The Voice» χωρίς να έχω κάνει μουσικές σπουδές. Κάποια στιγμή ήρθε η διαφήμιση του «The Voice» στην τηλεόραση, με έπιασαν οι γονείς μου και μου είπαν: «θα πας;» Απάντησα ότι δεν θέλω να πάω. Ο αδελφός μου έλεγε: «Πήγαινε ρε παιδί μου». Το ίδιο μου έλεγαν κι οι φίλοι μου.»
-Γιατί δεν ήθελες να πας;
«Πίστευα ότι δεν θα ήταν αξιοπρεπές, θα είναι πιο... ριάλιτι, αυτά που έχουμε δει πάρα πολλές φορές μέχρι σήμερα στην τηλεόραση, κάτι το οποίο δεν θα ασχολιόταν καν με τη μουσική, αλλά με την τηλεθέαση και το πως θα ευτελίσουμε καταστάσεις για να κάνουμε καλύτερα νούμερα. Ένα απόγευμα χωρίς να είχα αποφασίσει ότι θα πάω, είμαι σε μια καφετέρια με ένα φίλο και μου είπε να παίξουμε τάβλι. Είπε: «Αν χάσεις, θα πας στο "The Voice; Έχουμε παίξει 500 παρτίδες, κι έχω χάσει 3, μία ήταν αυτή. Δώσαμε τα χέρια. Έχασα 5-4. Πήρα τηλέφωνο επιτόπου και δήλωσα συμμετοχή. Ένας άντρας όταν βγάζει από το στόμα του μια κουβέντα πρέπει να μπορεί να την υποστηρίξει, αν δεν μπορεί, καλύτερα να μην την πει καθόλου. Πήγα στο παιχνίδι, γιατί έτσι το είδα από την αρχή, δεν αγχώθηκα.»

Μπες στο site του Stoiximan.gr και παίξε, ποιός θα είναι ο νικητής του "The Voice".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved