Ελένη Πετρουλάκη: «Ο έρωτας έχει περάσει σε άλλη διάσταση πια»
Showbiz

Ελένη Πετρουλάκη: «Ο έρωτας έχει περάσει σε άλλη διάσταση πια»

H Ελένη Πετρουλάκη είναι παντρεμένη με τον ΄Ίλια Ίβιτς. Είναι μεγάλο στοίχημα να αντέξει μια σχέση και ένας γάμος για είκοσι χρόνια.

«Για κανένα δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι σε αυτόν το χώρο. Πρωταρχικό ρόλο για εμένα παίζει η στήριξη της οικογένειας. Ήθελα να κρατήσω το σπίτι μου, να έχουν τα παιδιά μου ένα σωστό οικογενειακό περιβάλλον. Κάθε γάμος απαιτεί προσπάθεια. Εγώ παντρεύτηκα έναν άνθρωπο που ερωτεύτηκα. Αυτό είναι το πλέον σημαντικό» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Είσαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του;
«Ο έρωτας έχει περάσει σε άλλη διάσταση πια.»
- Πόσο έχουν αλλάξει οι κόρες σου τη ζωή σου;
«Οι κόρες μου αποτελούν όλη μου τη ζωή. Πρώτα είναι τα παιδιά μου και η οικογένεια μου και μετά η δουλειά μου. Πότε δεν έβαλα σε προτεραιότητα την καριέρα μου. Έχω επιλέξει να δίνω σπανίως συνεντεύξεις. Δεν βγαίνω συχνά από επιλογή. Κάθε απόγευμα στις 3.45, που έρχονται τα παιδιά μου στο σπίτι, είμαι μαζί τους. Κάνουμε δραστηριότητες, τις διαβάζω, καλύπτω τις ανάγκες τους. Ξυπνώ καθημερινά από τις εξήμισι το πρωί. Η γυμναστική, από την άλλη, αποτελεί επίσης πάθος μου. Όταν αλλάζουν οι γυναίκες, χαίρομαι ως άνθρωπος. Οφείλουμε να είμαστε fit.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved