Τι έχει η Μαρία Μπεκατώρου στο καμαρίνι της και ποιος της το έδωσε;
Showbiz

Τι έχει η Μαρία Μπεκατώρου στο καμαρίνι της και ποιος της το έδωσε;

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει κάτι στο καμαρίνι της που είναι τόσο σημαντικό για εκείνη καθώς έχει συναισθηματική αξία και αποτελεί το γούρι της.

H Barbie που έχει τοποθετήσει στη γωνία του μεγάλου λευκού τραπεζιού μπροστά απ' τον μεγάλο καθρέφτη μέσα στο καμαρίνι της, στα στούντιο Κάππα του ΑΝΤΙ στα Σπάτα -δώρο του φίλου της Θανάση Αλευρά από την πρεμιέρα του δεύτερου «YFSF»-, είναι ολόκληρη ροζ: τα μαλλιά της, το φόρεμα της, η σκιά κάτω από τα μάτια της, τα μικροσκοπικά της παπούτσια με τα μοβ σφικτά δεμένα κορδόνια.
«Είναι κάτι σαν γούρι μου αυτό που κουβαλάει η κουκλίτσα μου. Ισως επειδή κοιτώντας την ανακαλώ την αθωότητα των παιδικών μου χρόνων- τα οποία, θέλω να πιστεύω, ακόμη δεν χάθηκε. Απ’ την άλλη, οι καντάδες με συγκινούν πολύ! Είναι κομμάτι της ζωής μου αυτό που ακούω μέχρι σήμερα, ενώ μου θυμίζουν πολύ και τον μπαμπά μου που χάσαμε τον Ιούνιο του 2013 μετά από σκληρή μάχη που δώσαμε με τον καρκίνο» τόνισε στο Big Fish.
«Πιστεύω πως είμαι ένα κορίτσι που δεν μεγάλωσε ποτέ! Κι αυτό είναι θέμα χαρακτήρα. Οι σκέψεις που έκανα από μικρή, ο τρόπος που αντιμετωπίζω τα πράγματα, παρατηρώ ότι έχουν παραμείνει ίδια στο μυαλό μου - συνδυασμένα, βέβαια, με κάποια ωριμότητα. Για παράδειγμα, δεν είμαι κακοπροαίρετη με τους ανθρώπους. Πάντα έχω το καλό μπροστά μου. Όταν έρχεται το κακό -γιατί, κάποιες φορές, μου συμβαίνουν γεγονότα που δεν τα περιμένω-, μπορεί να σοκαριστώ αρχικά και να τα πάρω πιο βαριά απ' όσο πρέπει. Παρ' όλα αυτά, δεν με επηρεάζουν! Έχω μνήμη χρυσόψαρου. Και εκτός από τον θάνατο του μπαμπά μου και της γιαγιάς μου, δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή τίποτα πραγματικά κακό που να μου έχει τύχει».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved