Άννα Ζηρδέλη: Το άλλοτε «κορίτσι του Τζεμπούρ» αποκαλύπτει
Showbiz

Άννα Ζηρδέλη: Το άλλοτε «κορίτσι του Τζεμπούρ» αποκαλύπτει

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, είναι γνωστό ότι η Άννα Ζηρδέλη ήταν για ένα διάστημα ζευγάρι με τον διάσημο Αλγερινό σέντερ φορ του ΑΠΟΕΛ Raffiκ Djebbour , ο οποίος προηγουμένως είχε διαπρέψει στα ελληνικά γήπεδα με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Η Άννα προτιμά να μη μιλά για παλιές ιστορίες της ιδιωτικής της ζωής, αν και στην ερώτηση αν αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη, απαντά: «Οχι, είμαι ελεύθερη. Μου αρέσει να κάνω σχέσεις, έχω όμως πολλές παραξενιές. Θέλω τον χρόνο μου, τον χώρο μου και όταν νιώσω πίεση, φεύγω». Οπως εξομολογείται η ίδια στο Πρώτο Θέμα αυτό που αναζητά σε έναν άντρα ώστε να μείνει μαζί του είναι «η ασφάλεια, η φροντίδα, η επικοινωνία, ο σεβασμός - ενώ δεν συγχωρώ με τίποτα το κέρατο».
Λέει πως λατρεύει τις εκπλήξεις αλλά και το απρόβλεπτο στοιχείο που συνιστά το καρύκευμα για μια ερωτική σχέση: «Το πιο τρελό που έχω κάνει είναι να πάρω το αεροπλάνο και να πάω να τον δω χωρίς να το γνωρίζει. Ευτυχώς, μου βγήκε σε καλό», λέει γελώντας ενθυμούμενη μια παλιά περιπέτεια. Ομως, το ύφος της αλλάζει όταν καλείται να απαντήσει αν έχει ζήσει τον μεγάλο έρωτα: «Νομίζω ότι δεν έχω ερωτευτεί στη ζωή μου. Απλά, ξεκινάει κάτι σαν ενθουσιασμός, αλλά δεν έχω ζήσει τον έρωτα. Στα 18 μου έχω πέσει στα πατώματα, αλλά ήμουν μικρή τότε, δεν ήταν έρωτας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved