Μάνος Γαβράς: «Μου λείπει η Ελλάδα. Δεν μου αρέσει να είμαι μόνιμα έξω πλέον»
Showbiz

Μάνος Γαβράς: «Μου λείπει η Ελλάδα. Δεν μου αρέσει να είμαι μόνιμα έξω πλέον»

Ο Μάνος Γαβράς έφυγε για Νέα Υόρκη καθώς πρόκειται να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας «Swing away» που γυριζόταν στη Ρόδο, µε κάποιες λήψεις στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ο Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος ζει τα τελευταία χρόνια µόνιµα στο Λος Άντζελες κυνηγώντας το όνειρό του για διεθνή καριέρα, παραδέχεται πως η συγκεκριµένη δουλειά του µε παραγωγό τον ελληνικής καταγωγής Τζορτζ Στεφανόπουλο -ξάδελφο του συνονόµατου διάσηµου Ελληνοαµερικανού δηµοσιογράφου- ήταν µια από τις οµορφότερες εµπειρίες του. Με αφορµή τα γυρίσµατα της στο Νησί των Ιπποτών κατάφερε να επιστρέψει στην Ελλάδα, να δει τους δικούς του και τους φίλους του και να οργανώσει κάποια επιχειρηµατικά πρότζεκτ του. «Πάντα µου αρέσει να βρίσκω έναν λόγο για να είµαι στην Ελλάδα. Από πέρυσι το καλοκαίρι ειδικά που απέκτησα έδρα και στην Αθήνα, έχοντας το δικό µου διαµέρισµα, προσπαθώ να περνάω όσο περισσότερο καιρό µπορώ στην Ελλάδα και φυσικά το Swing away µού έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ στην πατρίδα µου και θα είµαι ξανά πίσω το καλοκαίρι. Για εµένα αυτός ήταν ο στόχος, να είµαι όσο πιο πολύ µπορώ στην Ελλάδα κάνοντας ωραίες δουλειές, γιατί την αγαπώ και µου λείπει πάρα πολύ. ∆εν µου αρέσει να είµαι µόνιµα έξω πλέον», παραδέχεται ο ηθοποιός στη real.
Παρά τις οµορφιές της, η Ελλάδα δεν είναι πρώτη επιλογή των χολιγουντιανών παραγωγών για να γίνουν γυρίσµατα εδώ. Ο Μάνος Γαβράς εξηγεί γιατί: «Ο αριθµός ταινιών που θα µπορούσε να γυρίζεται στην Ελλάδα αν υπήρχαν υποδοµές, ξεκινώντας κυρίως από τις φορολογικές απαλλαγές µε κάποια επιστροφή φόρου ή επιστροφή κάποιου ποσού από αυτό που επενδύεται στη χώρα µας, θα µπορούσε να είναι δεκαπλάσιος ή και εικοσαπλάσιος από ό,τι τώρα. Και φυσικά πολλαπλάσια θα ήταν και τα έσοδα στην εγχώρια παραγωγή, όπως για παράδειγµα σε τουριστικό επίπεδο. Στη Μάλτα που είναι πλέον σαν το Χόλιγουντ αφού γυρίζονται ταινίες συνέχεια, στην Αίγυπτο, την Ασία, την Ουγγαρία ή τη Ρουµανία γυρίζονται ταινίες. Έχουν αυτές τις παροχές, προσφέρουν αυτά τα φορολογικά κίνητρα. Εµείς όµως που έχουµε τον κατάλληλο ήλιο και τα υπέροχα τοπία να γυρίσουµε ταινίες δεν το κάνουµε...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved