Θεόφιλος Βανδώρος: «Κανένας δεν είναι μόνο αρσενικό ή μονό θηλυκό»
Showbiz

Θεόφιλος Βανδώρος: «Κανένας δεν είναι μόνο αρσενικό ή μονό θηλυκό»

Μια πτυχή της προσωπικότητάς του που δεν γνωρίζαμε, ο ίδιος όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας δείξε, αποκάλυψε ο Θεόφιλος Βανδώρος, ο «σκληρός» άνδρας της τηλεόρασης.


«Ο κόσμος με ξέρει σαν «σκληρό». Με τη συμμετοχή μου στην παράσταση του Βασιλειάδη «Εμένα φοβάμαι» αισθάνομαι ότι έκανα ένα βήμα ως άνθρωπος και ηθοποιός με αυτό το ρόλο. Έβγαλα τα θηλυκά στοιχεία του χαρακτήρα μου, που όλοι έχουμε μέσα μας. Κανένας δεν είναι μόνο αρσενικό ή μονό θηλυκό. Όλοι έχουμε μια ισορροπία και των δυο στοιχείων. Ταυτόχρονα, εγώ προσωπικά, δεν κρύβω κάτι. Στα περιοδικά με περιέγραφαν ως φοβερό εραστή, βλέποντας απλώς έναν άνδρα να βγαίνει με κάποιες κοπέλες. Και που ξέρουν τι κάνω; Κανείς δεν ξέρει τίποτε για κανέναν. Συνεπώς δεν με φόβισε η δημόσια εικόνα μου. Ειλικρινώς, δεν με απασχολεί να πουν μερικοί ότι είμαι gay, και τιμή μου να το πουν. Οι άνθρωποι που βάζουν ταμπέλες μου είναι αδιάφοροι» δήλωσε ο ηθοποιός ενώ συνέχισε: «Έχω ένα φίλο με τον οποίο η σχέση μας ξεπερνά τη φιλία. Δεν έχει δημιουργηθεί κάποια σεξουαλική σχέση μεταξύ μας, αλλά αν υπήρχε η παραμικρή διάθεση θα το είχαμε κάνει και δεν θα είχαμε και κανένα πρόβλημα. Είναι παρών σε όλη μου τη ζωή. Με αυτή την έννοια, δεν είναι σαν μόνιμη ερωτική σχέση; Βεβαίως είναι και φίλος μου, αλλά η σχέση που έχουμε ξεπερνά την απλή φιλία. Κατά κάποιον τρόπο είναι το άλλο μου μισό. Συμπληρωνόμαστε. Όταν έχουμε μια τέτοιου τύπου σχέση και ταυτόχρονα τη φιλία, το αν θα πάμε στο κρεβάτι αφορά πια τους δυο μας».
Ο Θεόφιλος Βανδώρος όμως ξεφύλλισε και το άλμπουμ της ζωής του και αποκάλυψε χωρίς καθόλου φόβο αλλά με πολύ πάθος πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν. «Δεν έχω κάνει έρωτα με άντρα αλλά έχω φτάσει μέχρι εκεί που δεν πήγαινε άλλο. Κατάλαβα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν ήταν αυτός που θα με έκανε να ολοκληρώσω την κατάσταση. Εξέτασα τον εαυτό μου και δεν πήγαινε παραπέρα. Φτάσαμε σε ένα σημείο που πολλοί το λένε «τραυματική εμπειρία». Δεν με τράβηξε περισσότερο. Δεν ξέρω. Πιθανότατα αν ήταν κάποιος άλλος, κάπως αλλιώς… Δεν το αποκλείω αλλά δεν το επεδίωξα κιόλας. Θυμάμαι ότι το είχε καταλάβει και εκείνος και μου έλεγε «Μη φοβάσαι». Ήταν Ολλανδός. Του απαντούσα ότι δεν φοβάμαι τίποτε. Έτσι έμεινε ανεκπλήρωτο. Πάντα ήμουν πιο ανοιχτός σε αυτή την εμπειρία. Το αντριλίκι, η αξιοπρέπεια και η μπέσα δεν προσδιορίζονται ούτε με το πώς κάνεις έρωτα ούτε ποιους και πόσους. Αυτά είναι εκ του πονηρού» ανέφερε ο ηθοποιός, ενώ συμπλήρωσε: «Έχω αλλάξει χώρες, έχω αλλάξει ακόμη και ήπειρο για μια γυναίκα. Έχω πάει με περισσότερες από μια γυναίκες σε ένα βράδυ. Έχω βρεθεί ερωτικά με όσους χωράει ένα δωμάτιο. Ανήκω σε μια γενιά που κάναμε τέτοιους πειραματισμούς. Εγώ βέβαια δεν είχα άσχημα αποτελέσματα, γιατί καμιά φορά αυτά χαλάνε και σχέσεις. Όσοι όμως είναι της δικής μου "φουρνιάς" και λένε ότι δεν συμμετείχαν, ας ξανακοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη... Η γενιά μου επίσης είχε σχέσεις και με ναρκωτικά και το πληρώσαμε. Είτε χάνοντας φίλους είτε με προσωπικά προβλήματα και κατάθλιψη».

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved