Showbiz

Η κόρη της τραγουδίστριας, Καίτης Ντένις, καταγγέλλει: «Η μητέρα μου έφυγε από ιατρικό λάθος»!

Η τραγουδίστρια Καίτη Ντένις «έφυγε» από τη ζωή το 2010 σε ηλικία 80 ετών και πέντε χρόνια μετά, η κόρη της Μαρία Παρασκευοπούλου έκανε μία καταγγελία!

Η κόρη της τραγουδίστριας, αναφέρει ότι ο θάνατος της μητέρας της οφείλεται σε ιατρικό λάθος και έχει καταθέσει αγωγή.

Η μητέρα της τον Μάιο του 2010 είχε ένα πρόβλημα στη χολή της και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός που την ανέλαβε την αξέχαστη τραγουδίστρια έκρινε αναγκαίο να υποβληθεί σε λαπαροσκόπηση, αλλά - σύμφωνα πάντα με την Μαρία, δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.

"Η μητέρα μου έφυγε άδικα. Ο εν λόγω γιατρός που την ανάλαβε, στη διάρκεια της λαπαροσκόπησης διατήρηση του χοληδόχου πόρου και όταν αντιλήφθηκε το σφάλμα του, το αντιμετώπισε με λάθος τρόπο. Έκανε το ένα σφάλμα μετά το άλλο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πεθάνει από μόλυνση των σπλάχνων της. Έμεινε μια εβδομάδα στην εντατική και κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια και σηψαιμία." δηλώνει σε καθημερινή εφημερίδα.

Και πρόσθεσε, πως και η ιατροδικαστική έκθεση δημοσίου γιατρού που εξέτασε το περιστατικό, το ένα λάθος διαδέχτηκε το άλλο και αυτό τους οδήγησε στην απόφαση να κινηθούν νομικά εναντίον του γιατρού.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved