Η εξομολόγηση του Κανάκη για το θάνατο του πατέρα του
Showbiz

Η εξομολόγηση του Κανάκη για το θάνατο του πατέρα του

Ο Αντώνης Κανάκης μιλώντας στη «Κοινωνία Ώρα Mega» αναφέρθηκε στη συγγραφή του βιβλίου του με αφορμή το χαμό του πατέρα του.

Η απόφαση να γράψει, όπως είπε: «Έγινε ακαριαία. Όταν επέστρεψα στο σπίτι, όταν ολοκληρώθηκαν όλα όσα έπρεπε να ολοκληρωθούν ξεκίνησα κατευθείαν να γράφω. Δεν ξεκίνησα να γράφω με σκοπό να εκδόσω κάτι. Ξεκίνησα να γράφω επειδή ένιωσα πολύ έντονα αυτή την ανάγκη και έγραφα ασταμάτητα για τις επόμενες 5 μέρες».

Και πρόσθεσε: «Όταν τελείωσα το άφησα το κείμενο για ένα χρονικό διάστημα, μετά το ξαναδιάβασα και τότε ένιωσα την ανάγκη να το δημοσιεύσω που ακόμα δεν έχω εξηγήσει το λόγο μέσα μου. Διορθώσεις δεν έκανα, μόνο ορθογραφικές».

Λειτούργησε θεραπευτικά; Ο ίδιος αποκάλυψε: «Μου είναι λίγο δύσκολο να μιλάω γι' αυτό. Υπάρχει μια θεραπευτική συνέπεια θα έλεγα κατά κάποιο τρόπο».

Η ιστορία του πατέρα του συνεχίζεται: «Νομίζω ότι η ιστορία δεν θα τελείωνε έτσι κι αλλιώς. Δεν μπορεί να τελειώσει αυτή η ιστορία και αυτοί οι δεσμοί δεν τελειώνουν. Νομίζω ότι αυτό το βιβλίο ίσως πρόσθεσε κάτι μικρό σε αυτή τη διατήρηση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved