Γιώργος Ζαμπέτας: «Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν κάνουν συγκρίσεις γιατί γνωρίζουν πώς έχουν τα πράγματα»
Showbiz

Γιώργος Ζαμπέτας: «Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν κάνουν συγκρίσεις γιατί γνωρίζουν πώς έχουν τα πράγματα»

O Γιώργος Ζαμπέτας Jr ακολουθεί τα βήματα του παππού του, του μεγάλου Γιώργου Ζαμπέτα.

-Θα πήγαινε σε talent show προκειμένου να προβάλει τη δουλειά του;
«Με έχεις δει ποτέ σε κανένα από αυτά τα talent shows; Όχι. Δεν πάω σε αυτά. Όχι μόνο γιατί δεν μου αρέσουν, αλλά και επειδή πιστεύω ότι σε τέτοια shows πηγαίνουν άνθρωποι που ακόμη βρίσκονται σε μια αναζήτηση νια το τι θα κάνουν. Εγώ έχω καταλήξει στο τι θέλω και δεν ψάχνω κάποιον να με κρίνει» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Έχεις κάνει κάποιες επαφές με δισκογραφικές εταιρείες;
«Λόγω των δισκογραφικών εταιρειών αναγκάστηκα από στιχουργός και τραγουδιστής να γίνω παραγωγός, γιατί δεν βρέθηκε ένας παραγωγός να στηρίξει το έργο μου. Τουλάχιστον ως τώρα δεν έχω ακούσει σοβαρές προτάσεις για ένα τόσο αξιόλογο υλικό...»
-Συνήθως τι σου λένε;
«Ενώ έχω επιβαρυνθεί με όλο το κόστος της παραγωγής, μου ζητούν να πληρώσω επιπλέον και τα CDs τα οποία θα διανείμουν στα δισκοπωλεία. Δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα, αυτά τα πράγματα είναι για γέλια. Αλλά εγώ επιμένω και υπομένω μέχρι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα βοηθήσει πραγματικά.»
-Μήπως όλο αυτό γίνεται γιατί τα τραγούδια σου ίσως να μην είναι και τόσο εμπορικά;
«Σίγουρα τα τραγούδια μου δεν είναι εμπορικά. Δεν είναι ούτε Παντελίδης ούτε Πάολα. Είναι όμως κάτι άλλο που λείπει. Είναι καλή ελληνική μουσική. Τα περισσότερα τραγούδια που ακούμε πλέον είναι ή διασκευασμένα ή ξενόφερτα»
- Η σύγκριση με τον παππού σου ή τον πατέρα σου σε τρομάζει ή σε αγχώνει;
«Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν κάνουν συγκρίσεις γιατί γνωρίζουν πώς έχουν τα πράγματα. Αν έρθουν να με ακούσουν και να με δουν, θα το κάνουν γιατί θα έχουν την περιέργεια να δουν αν είμαι το ίδιο άξιος. Εγώ δεν είμαι ούτε ο Γιώργος Ζαμπέτας ούτε ο πατέρας μου, ο Μιχάλης. Είμαι ο Γιώργος Ζαμπέτας με τις δικές μου απόψεις, τις γνώσεις και τα πιστεύω μου»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved