Κωστάκη: «Μου αρέσει η τηλεόραση, απλώς θα ήθελα να ασχοληθώ με κάτι ουσιαστικά ενδιαφέρον»
Showbiz

Κωστάκη: «Μου αρέσει η τηλεόραση, απλώς θα ήθελα να ασχοληθώ με κάτι ουσιαστικά ενδιαφέρον»

Τρίτη ραδιοφωνική χρονιά με τον Γιώργο Λιανό και τον Γρηγόρη Αρναούτονλου. Αντέχει ακόμα η Ράνια Κωστάκη;

«Δεν χρησιμοποιώ το ρήμα «αντέχω», απλώς τους αγαπώ. Οπότε όταν αγαπάς κάποιους ανθρώπους, λειτουργείς τελείως διαφορετικά. Εννοείται ότι υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω να τους βλέπω μπροστά μου, αλλά ταυτόχρονα είναι και ερωτική η σχέση που έχουμε. Δεν είναι μόνο επαγγελματική ή φιλική. Είναι ερωτική γιατί ερωτική είναι και η σχέση που έχω εγώ με το ραδιόφωνο, οπότε οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το αντιμετωπίζω με παρόμοιο τρόπο» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Πάντως όσοι σας ακούν εύκολα θα μπορούσαν να σας φα-νταστούν μαζί σε μια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.
«Ναι, μας το λέει και ο κόσμος συνέχεια. Και μας το ζητάει. Μας λένε να βάλουμε κάμερα στο στούντιο, αλλά από την αρχή είπαμε όχι και ευτυχώς δηλαδή, γιατί θα γινόμασταν ρεζίλι. Όχι, πλάκα κάνω. Απλώς αυτό που κάνουμε δεν έχει τίποτα το προσποιητό ή το μελετημένο. Έχουμε μια σκαλέτα, αλλά ποτέ δεν την ακολουθούμε και αυτή είναι νομίζω και η επιτυχία. Καμιά φορά μπορεί να ξεφύγει κάτι, αλλά με το που θα με κοιτάξει ο Γρηγόρης και θα μου πει «χαλάρωσε», αμέσως ηρεμώ. Δεν κάνουμε ραδιόφωνο όπως όλοι οι υπόλοιποι.»
-Θα ήθελες να έχεις εμπλοκή με την τηλεόραση;
«Μου αρέσει η τηλεόραση, απλώς θα ήθελα να ασχοληθώ με κάτι ουσιαστικά ενδιαφέρον και όχι με πράγματα που θα τα κάνω μόνο και μόνο για να γίνουν. Στο ραδιόφωνο δεν μπαίνω σε καλούπια και φοβάμαι ότι στην τηλεόραση, εάν δεν μπεις σε καλούπια, μπορεί και να μη γίνεις αρεστός. Από την άλλη, αν το κάνεις, δεν θα είσαι ο εαυτός σου. Οπότε υπάρχει ένα θέμα εκεί.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved