Άκης Παναγιωτίδης: «Στο σχολείο με αποκαλούσαν “κ@@@αμερικανάκι»
Showbiz

Άκης Παναγιωτίδης: «Στο σχολείο με αποκαλούσαν “κ@@@αμερικανάκι»

Ο Άκης Παναγιωτίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στον Καναδά και πώς ήταν η επιστροφή του στην Ελλάδα.

Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια στον Καναδά;

«Ήταν πολύ όμορφα. Εγώ λάτρευα μικρός το χιόνι, μου άρεσε πάρα πολύ και μόνο που το έβλεπα. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, δεν μου άρεσε καθόλου εδώ το κλίμα. Ερχόταν ο χειμώνας κι εγώ δεν έβλεπα χιόνι πουθενά και νευρίαζα. Είχα ξενερώσει που τα Χριστούγεννα εδώ δεν πέφτει ούτε νιφάδα. Ήμουνα σε φάση κατάθλιψης, επειδή δεν χιόνιζε! Τότε, δεν μπορούσα να εκτιμήσω τα καλά πράγματα του Καναδά. Ούτε τα καλά πράγματα της Ελλάδας. Ήμουνα μόλις επτά χρόνων. Σήμερα, δεν μου αρέσει τόσο πολύ ο Καναδάς, όσο η Ελλάδα. Δεν θέλω να ξαναφύγω ποτέ».

Αισθάνθηκες ποτέ ξένος στην Ελλάδα;

«Ναι, πολλές φορές! Όταν ήρθα στη χώρα, τα ελληνικά μου ήταν σπαστά. Είχα προφορά, οπότε καταλαβαίνεις πόσο με πείραζαν τα παιδιά στο σχολείο. Με αποκαλούσαν “κ@@@αμερικανάκι!”. Κι εγώ τους έλεγα ότι “δεν είμαι Αμερικανός, είμαι Καναδός”. Με τη συμπεριφορά και τον τρόπο τους, με έκαναν να θέλω να μη νιώθω Έλληνας. Όταν είσαι παιδί, δεν ξέρεις τι γίνεται. Ήμουν ξανθούλης, είχα πράσινα μάτια, καμία σχέση με τα άλλα τα παιδιά. Κι επειδή με γούσταραν τα κοριτσάκια, οι άλλοι της τάξης με είχαν απομονώσει κάπως… Δεν ήμουν δημοφιλής στο σχολείο».

Πηγή: Down Town Κύπρου

Το ήξερες ότι μπορείς να στοιχηματίσεις, ποιός θα βγει νικητής στο "The voice"; Μπες στο site του Stoiximan.gr και δες τις αποδόσεις για όλους τους διαγωνιζόμενους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved