Όλη η αλήθεια για τα σχέδια Ελένης-Ματέο – Γιατί επισκέπτονται συχνά αρχιτεκτονικό γραφείο;
Showbiz

Όλη η αλήθεια για τα σχέδια Ελένης-Ματέο – Γιατί επισκέπτονται συχνά αρχιτεκτονικό γραφείο;

Μια φωτογραφία στην οποία ο Ματέο Παντζόπουλος, εδώ και πέντε χρόνια σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη και πατέρας της νεογέννητης κόρης της, εµφανιζόταν κρατώντας αρχιτεκτονικά σχέδια ενώ έβγαινε, πριν από λίγες ηµέρες, µαζί µε την παρουσιάστρια από το γραφείο του Τάσου Ζέππου στο Κολωνάκι ήταν αρκετή για να ενεργοποιήσει τη φαντασία πολλών.

∆ηµοσιεύµατα άρχισαν να κάνουν λόγο για την ανακαίνιση της βίλας των 1.000 τ.µ. στα Μελίσσια, στην οποία ζει η παρουσιάστρια µε τα τρία παιδιά της από τον γάµο της µε τον Γιάννη Λάτσιο, τη μητέρα της, Ζέτα, τον Ματέο και τη δύο µηνών κόρη τους. Άλλα ρεπορτάζ προχώρησαν ακόµα περισσότερο, αναφέροντας πως έχουν ήδη µπει τα συνεργεία στους χώρους του σπιτιού ώστε να το ανακαινίσουν, προκειµένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των µελών της οικογένειας. Κάποια άλλα σενάρια, ήθελαν την Ελένη και τον Ματέο να µελετούν µε τον αρχιτέκτονα σχέδια για τη δηµιουργία µιας ολοκαίνουργιας βίλας, στην οποία σκοπεύουν να στεγάσουν την οικογενειακή τους ευτυχία. Η αλήθεια όµως απέχει πάρα πολύ από όλα αυτά τα σενάρια.
Είναι γεγονός πως οι επισκέψεις του ζευγαριού στο αρχιτεκτονικό γραφείο έχουν πυκνώσει τον τελευταίο καιρό και ο λόγος είναι ότι πράγµατι έχουν µπει σε διαδικασία ανακαίνισης. ∆εν αφορά όµως το σπίτι στα Μελίσσια, ούτε κάποιο νέο που χτίζουν στα βόρεια προάστια. Το τελευταίο χρονικό διάστηµα είναι σε συνεχή επικοινωνία µε τον Τάσο Ζέππο για την ανακαίνιση µιας µονοκατοικίας η οποία ανήκει στον επιχειρηµατία. Βρίσκεται στην Εκάλη, εκεί όπου ζούσε πριν γνωρίσει τη σύντροφό του, σε µια πολύ όµορφη γειτονιά της περιοχής και είναι χτισµένη σε δύο επίπεδα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη real, αποφάσισε να προβεί στην ανακαίνισή της ώστε να γίνει λειτουργική, σύγχρονη και µε ανέσεις, όµως δεν εξετάζει το ενδεχόµενο να µετακοµίσει εκεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved