Το προσωπικό δράμα της Κατερίνας από το The Voice
Showbiz

Το προσωπικό δράμα της Κατερίνας από το The Voice

Το προσωπικό δράμα της Κατερίνας Καμπανέλλη από το The Voice και γιατί μπορεί να θεωρηθεί μια σύγχρονη... Σταχτοπούτα.

Η 19χρονη τραγουδίστρια από την Κύπρο είδε σε μια νύχτα τη ζωή της οικογένειάς της να αλλάζει, όταν ο επιχειρηματίας πατέρας της Γιάννης Καμπανέλλης, λόγω ενός λάθος χειρισμού έχασε τα πάντα.
Έτσι, εκείνη και τα αδέλφια της Σάβη, Τίμης και Επιφάνιος έπρεπε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Ο πατέρας της προκειμένου να μεγαλώσει αξιοπρεπώς τα παιδιά του, έκανε διάφορες δουλειές, ενώ σήμερα εργάζεται ως σεκιούριτι.
Στο δημοτικό τα πράγματα ήταν ήρεμα για την Κατερίνα, άλλωστε εκεί δούλευε ως καθαρίστρια η μαμά της, όμως στο γυμνάσιο τα πράγματα άλλαξαν. Τότε ήταν που η κοπέλα άρχισε να γίνεται «στόχος» για τα παιδιά του σχολείου της, που της μιλούσαν άσχημα, εξαιτίας των ρούχων της, τα οποία δεν συμβάδιζαν με τα δικά τους γούστα.
Έτσι όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της καθημερινή εφημερίδα, εκείνη, προκειμένου να... ακολουθεί τη μόδα, άρχισε να μεταποιεί τα ρούχα της μεγαλύτερης αδελφής της και της μητέρας της και να φτιάχνει δικά της σχέδια. «Είχε από μικρή ένα δικό της στιλ και ποτέ δεν παραπονιόταν, αφού τα παλιά ρούχα τα έκανε καινούργια» λέει ο αδελφός της Κατερίνας, Τίμης.
«Επειδή ήταν χαμηλών τόνων και δεν μιλούσε τής έλεγαν διάφορα, την απειλούσαν συνέχεια. Δεν ήταν όμως το μόνο, αφού της έκλεβαν τα πράγματά της. Μια φορά μάλιστα της είχαν πάρει και το κινητό που με κόπο είχε αποκτήσει» επισημαίνει ο αδελφός της. Οταν η κατάσταση έγινε πιο δύσκολη, η Κατερίνα αποφάσισε να αλλάξει σχολείο, αφού πρώτα -βάσει νόμου- έπρεπε να μιλήσει με ψυχολόγους. Και το κατάφερε. Γράφτηκε σε νέο σχολείο, από το οποίο όμως αναγκάστηκε και πάλι να φύγει.


Μπες στο site του Stoiximan.gr και παίξε, ποιός θα είναι ο νικητής του "The Voice".


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved