Πλούταρχος: «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ…»
Showbiz

Πλούταρχος: «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ…»

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι πατέρας πέντε παιδιών και ερωτευμένος με την ίδια γυναίκα από τα παιδικά του χρόνια, τη Μαρία.

«Η μεγάλη οικογένεια δεν ήρθε τυχαία. Εγώ έχω τον ρόλο του πιο αυστηρού, γιατί η μάνα φροντίζει τα παιδιά, τα μαλώνει πιο συχνά, τα βλέπει πιο πολύ... θεωρώ ότι ο πατέρας θα πρέπει να μην επεμβαίνει πολλές φορές, αλλά μόνο όταν έχει ξεφύγει το θέμα. Έτσι έμαθα και εγώ από τον πατέρα μου...» τόνισε στο Secret.
Ο τραγουδιστής έχασε τον πατέρα του πριν από εννέα χρόνια και του στοίχισε πολύ. «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Είναι μια στιγμή που, όταν δεν την περιμένεις, τπ σκέφτεσαι μεν, αλλά δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος του αποχωρισμού όταν έρθει το τέλος». Ο ίδιος φοβάται τον θάνατο από τότε; «Δεν φοβάμαι τον θάνατο μετά από κάτι που μου είχε συμβεί. Ήμουν μόλις οκτώ ετών όταν πήγα να εξομολογηθώ. Φοβόμουν τα πάντα τότε, τον θάνατο, το σκοτάδι... όλα! Από τότε δεν ξαναφοβήθηκα ποτέ! Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην υποφέρουν, να μην πονέσουν δικοί μου άνθρωποι. Αυτό λέω και εγώ για μένα: Αν με αγαπάει ο θεός, ας μου δώσει ήρεμο θάνατο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved