Τόνι Μαυρίδης-Ευαγγελία Καραμπατζάκη: Όρισαν ημερομηνία γάμου!
Showbiz

Τόνι Μαυρίδης-Ευαγγελία Καραμπατζάκη: Όρισαν ημερομηνία γάμου!

Το τελευταίο Σάββατο του φετινού καλοκαιριού, στις 29 Αυγούστου, επέλεξαν ο γνωστός µουσικοσυνθέτης και παραγωγός Τόνι Μαυρίδης και η 28χρονη Καβαλιώτισσα αγαπηµένη του Ευαγγελία Καραµπατζάκη για να ενώσουν τις ζωές τους. 

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τη real, είχε πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να παντρευτεί, όµως δεν είχε καταλήξει στην ηµεροµηνία του γάµου του. Τελικά, όµως, την έκλεισαν και τώρα ετοιµάζονται για το µυστήριο. Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, θα παντρευτούν σε ιερό ναό των νοτίων προαστίων, τον οποίο ακόµη δεν ανακοινώνουν, τουλάχιστον µέχρι να αρχίσουν να µοιράζουν τα πρώτα προσκλητήρια στους καλεσµένους τους. Κουµπάρα του ζευγαριού θα είναι η θεία της νύφης, η Ελεονώρα Καζαντζίδου, η οποία είχε εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυµία της να είναι εκείνη που θα τους παντρέψει.
Καλεσµένοι στον γάµο τους, εκτός από τους στενούς συγγενείς και τους φίλους τους, αναµένεται να είναι πολλοί εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ο γνωστός µουσικοσυνθέτης και παραγωγός είναι πολύ αγαπητός και έχει συνεργαστεί µε πολλούς καλλιτέχνες. Ετσι αναµένεται να δώσουν το «παρών», µεταξύ άλλων, η Πάολα, µε την οποία ο Τόνι συνεργάστηκε πρόσφατα στο τραγούδι «Κρύα αγκαλιά», η Στέλλα Καλλή αλλά και η Ελλη Κοκκίνου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved