Γιάννης Μαρακάκης: « Όποιος κάνει καλά τη δουλειά του είναι αναπόφευκτο να έχει εχθρούς »
Showbiz

Γιάννης Μαρακάκης: « Όποιος κάνει καλά τη δουλειά του είναι αναπόφευκτο να έχει εχθρούς »

Ο Γιάννης Μαρακάκης ανέλαβε ως δικηγόρος τους συγγενείς των αγνοουμένων του ναυτικού δυστυχήματος «Norman Atlantic».

«Είναι η πιο απίστευτη ναυτική τραγωδία των τελευταίων δεκαετιών, την οποία ο κόσμος παρακολούθησε live και αυτό την έκανε ακόμα πιο οδυνηρή. Υποτίθεται ότι γίνονταν συντονισμένες προσπάθειες των Αρχών δύο χωρών για να αποφευχθεί το κακό σε ένα επιβατικό πλοίο και εξελίχθηκε εντέλει οε τραγωδία, θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά τα θύματα και τους δικαιούχους» τόνισε στο ΕΓΩ.
- Πάντως πέρα από πολλούς φίλους έχεις αντιστοίχως και εχθρούς.
«Αν ένας άνθρωπος δεν έχει και εχθρούς, σημαίνει ότι δεν έχει επιτύχει στο αντικείμενο του και σίγουρα δεν κάνει καλά τη δουλειά του.»
-Έχεις δεχτεί συχνά άμεσες και έμμεσες βολές που είχαν ως στόχο να πλήξουν τη δημόαια και επαγγελματική εικόνα σου. Πώς λειτουργείς όταν αντιλαμβάνεσαι ότι ένας άνθρωπος θέλει να σε «χτυπήσει»;
«Εξαιτίας της θέσης και της εικόνας μου, κατά καιρούς δέχομαι όντως βολές από συμπλεγματικούς ανθρώπους. Δεν με πειράζει καθόλου.»
- Δεν σε στεναχωρεί;
«Όχι γιατί είναι μη ουσιαστικό. Αν ήταν κάτι ουσιαστικό που αφορούσε την επαγγελματική μου υπόσταση ή την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, θα με απασχολούσε. Οι περισσότερες βολές ήταν αστείες. Δεν με απασχολούν καν. Όποιος κάνει καλά τη δουλειά του είναι αναπόφευκτο να έχει εχθρούς.»
- Είσαι αδιαμφισβήτητα ένας ωραίος άντρας. Στάθηκε ποτέ αυτό αιτία να δεχτείς έναν ιδιότυπο ρατσισμό;
«Μόνο από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν. Στο χώρο μου και στο επάγγελμα μου, όχι. Η ποιότητα της δουλειάς μου προηγείται της εικόνας μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved