Ερρίκος Πετιλόν: «Υπήρξα για έξι μήνες απομονωμένος. Είχα θέματα μέσα μου»
Showbiz

Ερρίκος Πετιλόν: «Υπήρξα για έξι μήνες απομονωμένος. Είχα θέματα μέσα μου»

OΕρρίκος Πετιλόν παραδέχεται ότι έκανε καταστροφικά πράγματα μόνο και μόνο για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων γύρω του.

“Ναι. Το έκανα. Ήταν ένας τρόπος για να τραβήξω την προσοχή, να πω «αγαπήστε με». Αναρωτιόμουν αν με αγαπούσαν αληθινά. Οι γονείς μου βέβαια με λάτρευαν, αλλά δεν μπορούσα να το αντιληφθώ. Με είχαν λίγο σαν πασαρέλα. Ήμουν ωραίος, αγαπητός.
-Έχεις υπάρξει βίαιος στη ζωή σου;
«Ναι. Η μεγαλύτερη έκρηξη βίας που είχα ήταν στην Αμερική για μια κοπέλα. Μια παρέα πέντε-έξι ατόμων την πείραξε με πολύ χυδαίο τρόπο, ενώ δεν είχαν δει ότι ήμουν παρών. Αντέδρασα και έριξα -αλλά κυρίως έφαγα- πολύ ξύλο.»
-Κατάφερες ωστόσο να διαχειριστείς τη διπολική διαταραχή την οποία αντιμετώπιζες.
«Δεν είμαι διπολικός τελικά. Κάθε γιατρός λέει ό,τι του κατέβει. Δυστυχώς δεν πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις όσοι ασκούν το ιατρικό επάγγελμα. Έψαξα πολύ θέλοντας να δω για ποιο λόγο είχα αυτές τις συμπεριφορές. Τελικά ήταν αγχωτική διαταραχή με τάσεις διπολισμού.»
-Πώς ήταν οι ψυχολογικές σου διακυμάνσεις;
«Είχα πολύ κέφι ή δεν ήθελα να δω κανέναν. Δεν υπήρχε μέτρο. Ήμουν κοινωνικός ή σε πλήρη απομόνωση. Υπήρξα για έξι μήνες απομονωμένος. Είχα θέματα μέσα μου που δεν είχα λύσει για το πώς αντιλαμβανόμουν κάποια πράγματα. Εψαχνα να βρω για ποιο λόγο συνέβησαν ορισμένα γεγονότα στη ζωή μου. Αυτό όμως με ωρίμασε ουσιαστικά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved