Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν έχω απαιτήσεις παράλογες από τη ζωή»
Showbiz

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν έχω απαιτήσεις παράλογες από τη ζωή»

Για τα λάθη του, αν έχει μετανιώσει για επιλογές του αλλά και για το αν είναι ευτυχισμένος, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Θέμης Αδαμαντίδης .

Έχεις χρεώσει λάθη στον εαυτό σου;
«Βέβαια έχω χρεώσει λάθη, αλλά συνειδητοποιημένα, ήταν επιλογή μου»
Έχεις μετανιώσει; «Όχι, γιατί να μετανιώσω, για κάτι που είναι επιλογή μου; Ίσως να έχω μετανιώσει που κάποιες φορές πήγα να ακολουθήσω την πολιτική, τον τρόπο της σοουμπίζ. Όταν έχεις αξία, θα το εξαργυρώσει κάποια στιγμή, δεν υπάρχει περίπτωση». Επιτυχημένος είσαι, ευτυχισμένος;
«Είμαι ευτυχισμένος κι αυτό με κάνει το να είναι καλά με τους δικούς μου ανθρώπους και όταν μπορώ να ανταποκρίνομαι σε αυτά που έχω την ευθύνη. Δεν έχω απαιτήσεις παράλογες από τη ζωή. Καλλιτεχνικά δεν έχω καταφέρει να εκπληρώσω κάποια δικά μου ζητούμενα»
Ποια είναι αυτά;
«Δεν έχω καταφέρει ποτέ να βγω σε κάποιο χώρο με τις σωστές προδιαγραφές, να γουστάρω. Μεγάλη δημιουργία πίστας, με το αποτέλεσμα που ονειρεύομαι και που θα ήθελα να ακούσει και ο κόσμος»
Άρα, συμβιβάζεσαι; «Δεν συμβιβάζομαι; Δεν συμβιβάζομαι να κάνω τη δουλειά μου μέσα σε χώρους οι οποίοι δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη, απαραίτητα στάνταρ; Να ικανοποιηθώ από την απόδοση που θα έχει μια πολύ ωραία ορχήστρα;», λέει στο Λοιπόν ο τραγουδιστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved