Ερρίκος Πετιλόν: «Οι πρώτες μέρες με τον γιο μου ήταν δύσκολες»
Showbiz

Ερρίκος Πετιλόν: «Οι πρώτες μέρες με τον γιο μου ήταν δύσκολες»

Ο Ερρίκος Πετιλόν σε συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση με τον γιο του που τον είδε μετά από έξι χρόνια.

Πότε ωρίμασες;

«Βρίσκομαι πια σε πλήρη ωρίμανση. Ξέρω πώς θέλω να ζήσω. Τώρα κάνω μία νέα αρχή στη ζωή μου και επαγγελματικά. Είμαι εμπορικός διευθυντής πλέον στο χώρο “Massroom”».

Ήταν δύσκολο όταν έμεινες τελείως μόνος στη ζωή;
«Βεβαίως και ήταν. Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ εύκολα την απώλεια του πατέρα και της μητέρας μου. Με επιβάρυνε επί είκοσι χρόνια, παρόλο που το προσπερνούσα γιατί δεν ήθελα να το συζητήσω. Η πορεία μου ήταν τελείως μοναχική. Έχω αγαπήσει και αγκαλιάσει πια τη μοναξιά μου».

Με το γιο σου έχεις πολύ ιδιαίτερη σχέση αν και επί πολλά χρόνια δεν είχατε επαφή.
«Μας συνδέει τεράστια αγάπη. Η πρώην γυναίκα μου είναι άριστη μητέρα. Τον ανέθρεψε εξαιρετικά. Με κοιτά με αγάπη και περηφάνια. Συζητήσαμε για το παρελθόν. Του τα είπα όλα».

Τι μπορεί να πει ένας πατέρας στο παιδί του όταν έχει να το δει έξι χρόνια;
«Αναπληρώσαμε το μεταξύ μας χαμένο χρόνο. Του έδωσα να καταλάβει πόσο υπερήφανος είμαι για αυτόν και πόσο τον αγαπώ. Έχω ένα παιδί άριστο. Πέρσι το καλοκαίρι έμεινε για ένα μήνα. Πήγαμε μαζί σε R’n’B πάρτι, του έδειξα τη νυχτερινή Αθήνα, κάναμε γυμναστική. Ήθελα να γνωρίσω το γιο μου και αυτός τον πατέρα του. Ήταν δύσκολο τις πρώτες ημέρες. Ήταν άβολα. Όλα όμως κύλησαν πολύ ωραία. Ήταν υπέροχο αυτό το διάστημα».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved