Κατερίνα Στανίση: «Έχει άλλα ακούσματα η επαρχία»
Showbiz

Κατερίνα Στανίση: «Έχει άλλα ακούσματα η επαρχία»

Η Κατερίνα Στανίση μιλά για τις επιτυχίες της αλλά και τις διαφορές που έχει η επαρχία στα ακούσματα.

-Στο ξεκίνημα σου, όταν ηχογραφούσε» το «Μυστικέ μου έρωτα», διαισθανόσουν ότι θα γίνει σουξέ;
«Μα εγώ το τραγουδούσα στο μαγαζί δυο χρόνια χωρίς να μπω στο στούντιο για ηχογράφηση. Για το «Μυστικέ μου έρωτα» όλοι λυσσάγανε, δεν ξέρανε τι του τάζανε του Μουσαφίρη τότε να τους το δώσει. Έβλεπες το τραγούδι ότι άρεσε πολύ. Η ψυχή μου έτρεμε. Φοβόμουν ότι θα μου το παίρνανε. Το τραγουδούσανε ήδη όλοι στα μαγαζιά. Αλλά αντιστάθηκε ό,τι και να του τάζανε, είχε μπέσα και λόγο, και αυτό είναι προς τιμήν του» τόνισε στο Καρφί.
- Και τα άλλα κομμάτια στον δίσκο ήταν πιασάρικα...
«Αυτά ακόμη τα ζητάνε. Όποτε πηγαίνω επαρχία, γίνεται χαμός. Έχει άλλα ακούσματα η επαρχία, να ξέρεις.»
-Αλλιώτικη η επαρχία, ε;
«Ναι. Η επαρχία ακούει ακόμη καλύτερα από εμάς. Πιο καλά, πιο ερμηνευτικά.»
-Είναι ο κόσμος πιο εκπαιδευμένο»;
«Βγάζει περισσότερο συναίσθημα. Μου ζητάνε το «Με προδώσει» απ' τον πρώτο μου δίσκο, όλα τα τραγουδάω ακόμη. Όπως του Πολυκανδριώχη, το «Είσαι αρρώστια που δεν γίνεται καλά», το «Κουτούκι του Γιαβρή» του Καρανικόλα. Αυτά τα τραγούδια μείνανε και τους ευχαριστώ τους ανθρώπους που μου δώσανε τα τραγούδια τους τα καλά. Και έχω μια προίκα και, όπου κι αν πάω, βγαίνω ασπροπρόσωπη, βρε παιδί μου. Όπως και στον καινούριο δίσκο, επέλεξα τα κομμάτια ένα ένα, σιγά σιγά και μου άρεσαν όλα πολύ.»
-Τα επόμενα βήματα σου;
«Περιοδεία στην επαρχία και εμφανίσεις σε μαγαζιά, να κάνουμε τα τραγούδια μας γνωστά. Δεν θα έκανα ποτέ έναν δίσκο για να τον αφήσω στην τύχη του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved