Νεκτάριος Μαλλάς: «Οι δισκογραφικές εταιρίες δεν έχουν τον ίδιο καθοριστικό ρόλο»
Showbiz

Νεκτάριος Μαλλάς: «Οι δισκογραφικές εταιρίες δεν έχουν τον ίδιο καθοριστικό ρόλο»

Στην Ελλάδα του σήμερα, με όλα αυτά τα προβλήματα, θεωρεί ο Νεκτάριος Μαλλάς ότι όντως βγαίνοντας από το παιχνίδι θα υπάρχουν ευκαιρίες και δισκογραφικά αλλά και γενικότερα για δουλειά ή μήπως όλο αυτό είναι λίγο ουτοπικό;

«Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα σε σχέση με το παρελθόν έχουν αλλάξει. Οι δισκογραφικές εταιρίες δεν έχουν τον ίδιο καθοριστικό ρόλο που είχαν παλαιότερα. Ομως, πιστεύω στην εποχή μου, μου αρέσει αυτό που κάνω και επειδή, ούτως ή άλλως, δουλεύω μέχρι στιγμής με μη παραδοσιακούς τρόπους δεν επαφίεμαι -συνειδητά- σε νυχτερινά μαγαζιά αλλά προσπαθώ να κάνω street art» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.
-Για ποιο λόγο τότε πήγες στο «The Voice»;
«Για κάποια νέα παιδιά είναι το ξεκίνημα, για κάποιους άλλους μια δεύτερη ευκαιρία. Εγώ προσωπικά, επειδή δουλεύω πολλά χρόνια, αυτό που ήθελα -και το έχω ήδη πετύχει- είναι μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και προβολή της δουλειάς μου. Αυτό δεν είναι απαραίτητο ότι θα γίνει αν δουλεύω οε κάποιο μαγαζί, ο καθένας το κάνει με όποιον τρόπο μπορεί. Το ότι ο κόσμος με αναγνωρίζει και μου μιλάει με το μικρό μου όνομα αυτό για μένα είναι μεγάλο προτέρημα. Επίσης οι συνεργασίες μου με μουσικούς, τραγουδιστές και ανθρώπους του χώρου είναι πολύ σημαντικές για μένα. Έχω ήδη αποκομίσει πολλά από το «The Voice»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved