Demy: «Σκέφτομαι να κάνω μαθήματα υποκριτικής»
Showbiz

Demy: «Σκέφτομαι να κάνω μαθήματα υποκριτικής»

Η σχέση της Demy με το μιούζικαλ ξεκίνησε πριν από δυόμισι χρόνια με το «Fame».

«Αγάπησα το μιούζικαλ σαν είδος από την πρώτη στιγμή. Το ονειρευόμουν». Δεν έχει σπουδάσει ηθοποιός, αλλά... «σκέφτομαι να κάνω μαθήματα υποκριτικής». Πάντως, «κάθε ρόλος είναι ένα ταχύρυθμο σεμινάριο, ένα εξελικτικό βήμα στην πορεία μου στο θέατρο». Ωστόσο, διευκρινίζει ότι «η πρώτη μου μεγάλη αγάπη είναι το τραγούδι. Το θέατρο είναι ο... εραστής» τόνισε στο Tv Έθνος.

Τον χειμώνα η Demy συμμετείχε στην τηλεοπτική παραγωγή του Mega, «The Music School». «Ξεκίνησα με φόβο. Προχώρησα όταν αυτός εξαλείφθηκε και αφού διαπίστωσα με πόση αγάπη και προσοχή, με πόσο επαγγελματισμό είχε στηθεί η παραγωγή... Στο τελευταίο επεισόδιο κλαίγαμε όλοι, γιατί ολοκληρώθηκε ένα όμορφο ταξίδι».
Θα το επαναλάμβανε; «Θα έκανα το ίδιο, με την ίδια ομάδα με την ίδια παραγωγή. Από κει και πέρα, όχι δεν μου έχει προταθεί κάτι αξιοσημείωτο» άλλωστε, «δεν είναι η πρώτη μου έννοια η τηλεόραση».
Ως θεατής «έβλεπα περισσότερο τηλεόραση πριν από το «The Music School». Τους τελευταίους μήνες δεν έχω πατήσει το κουμπί. Σίγουρα υπάρχουν αξιόλογες εκπομπές που δεν μπορώ να παρακολουθήσω, γιατί δεν έχω σταθερό πρόγραμμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved