Ναταλία Δραγούμη: «Υπάρχει κανείς που δεν έχει φάει χυλόπιτα; Γιατί να αποτελώ εξαίρεση;»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «Υπάρχει κανείς που δεν έχει φάει χυλόπιτα; Γιατί να αποτελώ εξαίρεση;»

Και όμως! Ακόμα και όμορφες και ταλαντούχες γυναίκες όπως η Ναταλία Δραγούμη τρώνε χυλόπιτα. Η ηθοποιός πάντως θεωρεί πως και αυτό, μέσα στο παιχνίδι της ζωής είναι...

Εσύ υποδύεσαι τη βαρόνη Ελσα Σρέιντερ, η οποία ετοιµάζεται να παντρευτεί τον χήρο πλοίαρχο Φον Τραπ που έχει επτά παιδιά και τον βλέπει να γοητεύεται από την γκουβερνάντα των παιδιών.

«Όντως! Βλέπει πως άλλη είναι η γυναίκα που τον συγκινεί και αποφασίζει να αποχωρήσει µε το κεφάλι ψηλά... Στέκεται στο ύψος της, δεν κάνει κατινιές, δεν τον διεκδικεί γιατί βλέπει πως το παιχνίδι είναι χαµένο. Είναι καλό να βλέπεις τα πράγµατα καθαρά και να «πηγαίνεις γι’ άλλα», όταν νιώθεις ότι δεν βγάζει κάπου αυτό που ζεις».

Τρώει χυλόπιτα, κατά κάποιον τρόπο. Εσύ έχεις φάει;

«Υπάρχει κανείς που δεν έχει φάει χυλόπιτα; Γιατί να αποτελώ εξαίρεση; Είναι στο παιχνίδι όλα αυτά. Τρως χυλόπιτα και δίνεις χυλόπιτα...»

Είναι αλήθεια ότι µε τον Έντι, τον σύζυγό σου, έκανες εσύ την πρώτη κίνηση ή είναι... µύθος;

«Του έδωσα πράσινο φως, του έδειξα ότι µε ενδιαφέρει και µε πολιόρκησε. Αν δεν το έκανα, δεν θα µε κυνηγούσε - δεν είναι τέτοιος τύπος. Του άνοιξα την πόρτα και εκείνος µπήκε! Απλά!».

Κατάλαβες από την αρχή ότι είναι κατάλληλος για να κάνεις παιδιά µαζί του;

«Από τις πρώτες ηµέρες. Είδα ότι είναι υπέροχος µπαµπάς µε την κόρη του και, ναι, σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο να αποκτήσω παιδιά απ’ αυτόν. ∆ώδεκα χρόνια πριν αποκτήσαµε την Κλειώ µας και δέκα χρόνια πριν τον Φιλιππάκο µας! Είµαι πολύ ευτυχισµένη για την οικογένεια που φτιάξαµε».

Όσες φορές σας έχω δει µαζί µοιάζεις πολύ ερωτευµένη!

«∆εν µοιάζω µόνο, είµαι! Είναι υπέροχο πλάσµα, είναι ο άντρας της ζωής µου, είναι τόσα πολλά».

Μοιάζετε µε εραστές που έγιναν πολύ πρόσφατα ζευγάρι και όχι αντρόγυνο που είναι µαζί χρόνια...

«Μα είµαστε εραστές! Ο Έντι είναι ο άντρας µου, είναι ο άνθρωπος που έκανα µαζί του δύο παιδιά, αλλά δεν έπαψε ποτέ να είναι ο εραστής µου! Τον ποθώ, µε ποθεί και κρατάµε ενεργή την ερωτική µας διάθεση στα 14 χρόνια που είµαστε µαζί. Το καλό σεξ είναι ένα γερό συστατικό στον γάµο µας...».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved