Λάουρα Νάργες: «∆εν επιτρέπω σε κανέναν να µου κόβει τα φτερά»
Showbiz

Λάουρα Νάργες: «∆εν επιτρέπω σε κανέναν να µου κόβει τα φτερά»

Ως μισή Ελληνίδα και μισή Γερμανίδα, η Λάουρα Νάργες έχει πολλές φορές δίλημμα για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα όπου ζει.

Η ίδια παραδέχεται: «Προσωπικά, πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις, που χαριτολογώντας µας έλεγαν να µας κεράσουν τον καφέ, λόγω κρίσης, δεν έχω αντιµετωπίσει ποτέ µεγάλη εχθρικότητα. Τα γερµανικά και τα ελληνικά ΜΜΕ διαστρεβλώνουν λίγο τα πράγµατα. Ζω στην Ελλάδα και µε στενοχωρεί, όχι επειδή είµαι και Γερµανίδα κι έχω µέσα µου ένα δίληµµα, αλλά µε την έννοια του πόσο άσχηµα περνάµε εδώ. Προσπαθώ να κρατώ το κεφάλι ψηλά, να παλεύω και να µην επιτρέπω σε καµία κυβέρνηση και σε καµία Ευρωπαϊκή Ένωση να µου κόβει τα φτερά και τα όνειρα».
Αλήθεια, τι θα έλεγε στην καγκελάριο της Γερµανίας Άνγκελα Μέρκελ; «Επειδή έχω την αίσθηση ότι δεν θέλουν να δουν την πραγµατικότητα, θα τους έλεγα να αφήσουν για έναν µήνα το πόστο τους και να έρθουν να ζήσουν εδώ στην Ελλάδα. Αλλά από όλες τις απόψεις. Πραγµατικά... Να το ζήσουν λοιπόν εξ ολοκλήρου, δηλαδή να µείνουν λίγο άνεργοι, να µπουν στη διαδικασία να ψάξουν δουλειές, να τους έρθει η ∆ΕΗ και να µην ξέρουν πώς να την πληρώσουν. Να το ζήσουν αυτό και µετά να τα ξαναπούµε!».
Αυτή την περίοδο η Λάουρα, σύμφωνα με τη Real, βρίσκεται στην τελική ευθεία των πυρετωδών προβών για την παιδική παράσταση µε τίτλο «Το µαγικό ταξίδι της Ευγενίας», η οποία δίνει το µήνυµα του πόσο σηµαντικό είναι να διαβάζεις βιβλία. «Όλο αυτό γίνεται µέσα από ένα παιχνίδι, µε µουσική, χορό, κίνηση µέσα από ήρωες, όπως ο Πίτερ Παν, ο ∆ον Κιχώτης. Θα κάνουµε περιοδεία ξεκινώντας στις 22/06», λέει η ίδια, η οποία παράλληλα εξετάζει τις προτάσεις που έχει για κάποια τηλεοπτικά projects για τη νέα σεζόν, χωρίς να έχει συµφωνήσει ακόµη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved