Ναταλία Δραγούμη: «∆εν έχω κάνει ούτε µπότοξ ούτε πλαστική. Για την ώρα»
Showbiz

Ναταλία Δραγούμη: «∆εν έχω κάνει ούτε µπότοξ ούτε πλαστική. Για την ώρα»

Η Ναταλία Δραγούμη δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να προβεί σε κάποια πλαστική ή να κάνει μπότοξ, παρ’ όλο που δεν την πιάνει πανικός με το πέρασμα του χρόνου. Η ηθοποιός μιλάει επίσης για την απιστία και πώς η ίδια την αντιμετωπίζει...

Μου έλεγες σε παλαιότερη συνέντευξή µας ότι είσαι απόλυτα πιστή...

«Και απόλυτα πιστή παραµένω...»

Θα συγχωρούσες µια απιστία;

«Αν επρόκειτο για µια φορά, για έναν πειρασµό που δεν µπορούσε ο άλλος να αντισταθεί, ναι, πιστεύω ότι θα έδινα µια δεύτερη ευκαιρία. Θα ράγιζε κάτι, αλλά δεν θα τα τίναζα όλα στον αέρα. Αν όµως µάθαινα ότι πρόκειται για κάποια παράλληλη σχέση, ας πούµε, για κάτι σοβαρότερο, τότε θα το έκανα! Στην περίπτωση αυτή δεν θα έδινα άλλη ευκαιρία γιατί δεν θα την άξιζε ο άλλος».

Πόσο σε τροµάζει ο χρόνος που περνά, Ναταλία;

«∆εν παθαίνω πανικούς που µεγαλώνω, αν αυτό εννοείς».

Ίσως γιατί µεγαλώνεις όµορφα. Κάνεις µπότοξ, έχεις σκεφτεί κάποια πλαστική;

«∆εν έχω κάνει ούτε µπότοξ ούτε πλαστική. Για την ώρα. Μετά δεν ξέρω πώς θα κινηθώ, αν και δεν σου κρύβω ότι έχω τροµάξει λίγο µε µια σειρά γυναικών που παθαίνει έναν εθισµό µε όλα αυτά. Ξεκινούν µε κάτι απλό, προχωράνε, διορθώνουν το ένα, έπειτα το άλλο και µετά δεν σταµατούν. Τις βλέπω να παραµορφώνονται και τροµάζω. Είναι λυπηρό, γίνονται άλλες, κι αυτό είναι µεγάλη ζηµιά για ανθρώπους που κάνουν θέατρο. Βλέπεις ηθοποιούς να µην έχουν πλέον έκφραση προσώπου, να µην µπορούν να δείξουν χαρά, λύπη. Γίνεται πολύ και στο εξωτερικό, γίνεται κι εδώ. Όχι, δεν θέλω να γίνω µια άλλη. Αν κάποια στιγµή χρειαστεί να κάνω κάτι, θα είναι µικρό και θα γίνει προσεκτικά. Και για µένα την ίδια και για τη δουλειά µου. Θέλω µεγαλώνοντας να παίξω κι άλλους ρόλους, ώριµων γυναικών, κι αν προβώ σε προχωρηµένες επεµβάσεις δεν θα µπορώ να το κάνω. Υπάρχουν παραδείγµατα, ας πούµε σταρ του εξωτερικού, µεγάλα ονόµατα, που δεν τις παίρνουν πια σε δουλειές γιατί έχουν µια µάσκα-πρόσωπο, που δεν τους επιτρέπει να ερµηνεύσουν συναισθήµατα».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved