Δέκα χρόνια λειτουργίας της Σχολής Χορού γιόρτασε η Ελευθερία Παντελιδάκη
Showbiz

Δέκα χρόνια λειτουργίας της Σχολής Χορού γιόρτασε η Ελευθερία Παντελιδάκη

Τα δέκα χρόνια λειτουργίας της Σχολής Χορού που έχουν ανοίξει γιόρτασαν χθες βράδυ η Ελευθερία Παντελιδάκη και η Γιώτα Παντελιδάκη στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο κύκλος των μαθημάτων ολοκληρώθηκε με την παράσταση των μαθητών που έκλεψαν για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είδαμε και τις καθηγήτριες-ιδιοκτήτριες της σχολής , να δίνουν τον δικό τους παλμό σε εντυπωσιακές χορογραφίες που επιμελήθηκαν οι ίδιες. Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η εμφάνιση της ομάδας breakdance "deadprezz" που ξεχωρίσαμε απ' την συμμετοχή τους στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" όπου κατέκτησαν την δεύτερη θέση ενώ φέτος κατέκτησαν την πρώτη θέση στον Βαλκανικό διαγωνισμό.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Χατζηπαύλου, παρτενέρ της Ελευθερίας Παντελιδάκη στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζουν στον Λάμψη 92.3 . Το παρόν έδωσαν ο σύντροφος της Ελευθερίας Παντελιδάκη , Γιώργος Γιαννιάς, η ραδιοφωνική παραγωγός Κική Μιλήδου καθώς και η Φρατζέσκα Παραρά.
Τα κουστούμια της παράστασης επιμελήθηκε η Ζαζά Βάλβη, τον σχεδιασμό φωτισμού ο Νίκος και ο Γιάννης Σπυριδαντωνάκης ενώ την ηχητική κάλυψη ο Σπύρος Βερούτης σε ηχοληψία Νίκου Αποστόλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved