Τρύφωνας Σαμαράς: «Δεν νομίζω ότι «ψωνίστηκα»
Showbiz

Τρύφωνας Σαμαράς: «Δεν νομίζω ότι «ψωνίστηκα»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ένας άνθρωπος ανοιχτός που εξωτερικεύεται, αυτό που λέμε «έξω καρδιά». Του έχει συμβεί κάποια στιγμή αυτό να παρερμηνευτεί;

«Σίγουρα. Πολλοί νομίζουν ότι όλοι αυτή η δημοσιότητα με έχει τρελάνει, αλλά δεν είμαι τώρα, έχω 20 χρόνια καριέρα στη σοουμπίζ, στη μόδα. Έχω δει πώς είναι να ανεβαίνεις, να κατεβαίνει...» τόνισε στο Λοιπόν.
- «Ψωνίστηκες» ποτέ;
«Με τη σημασία της λέξης, όχι, δεν ψωνίστηκα. Μου άρεσε να λένε ότι κάνω πολύ ωραία χτενίσματα και ότι θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ καλό κομμωτή, ναι, αυτό το πιστεύω, αλλά έχουν περάσει τόσα χρόνια τώρα... Δεν νομίζω ότι «ψωνίστηκα».
- Την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας σου ανέβασες μια φωτογραφία σας στο instagram. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο άκρως συναισθηματικό, δεδομένου ότι έχει «φύγει» από τη ζωή σχεδόν 10 χρόνια.
«Όλοι το έχουν αυτό με τη μητέρα τους, γιατί είναι ο άνθρωπος που μας έφερε στον κόσμο. Όταν την έχουμε και τη ζούμε, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Ενώ έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια και μου λένε όλοι «θα το ξεπεράσει», δεν το ξεπερνάς, 6εν θέλεις να το ξεπεράσεις θέλω να τη θυμάμαι και να τη σκέφτομαι σαν να την έχω δίπλα μου. Η μητέρα μου είναι ο άγγελός μου. Όταν δεν είμαι καλά ή κάτι δεν μου πηγαίνει καλά, λέω: «Σε παρακαλώ, βρε μαμά, βάλε το χέρι σου». Μου λείπει πολύ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved