Γιώργος Ματαράγκας: «Έχω εισπράξει πάρα πολύ αχαριστία, απίστευτη»
Showbiz

Γιώργος Ματαράγκας: «Έχω εισπράξει πάρα πολύ αχαριστία, απίστευτη»

Ο Γιώργος Ματαράγκας έχει βγάλει αρκετά χρήματα στην ζωή του. Τα οικονομικά του τα έχει διαχειριστεί σωστά;

«Όχι, τα οικονομικά μου δεν τα διαχειρίστηκα σωστά. Έκανα πολλά λάθη. Μπήκα σε επιχειρήσει που δεν πήγανε καλά κι έχασα πολλά χρήματα. Είμαι άνθρωπος που ρισκάρω. Έχω φτύσει αίμα τόσα χρόνια με τις παραγωγές. Έχω δώσει δουλειά σε παρά πολλούς ηθοποιούς, σκηνοθέτες και άλλους...» τόνισε στο Λοιπόν.
-Το έχουν αναγνωρίσει;
«Όχι, ελάχιστοι. Έχω εισπράξει πάρα πολύ αχαριστία, απίστευτη.»
-Στα προσωπικά σου τα πράγματα πήγαν όπως τα ήθελες;
«Η ζωή είναι περίεργη. Σημασία έχει να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει. Όταν έκανα το γιο μου, τον Χάρη, πριν από 11 χρόνια, αναθεώρησα πάρα πολλά πράγματα στη ζωή. Η δόξα, τα χρήματα, δεν είναι τίποτα, μόνο σαν δουλειά είναι σημαντικά να βγάζεις χρήματα, να εκφράζεις αυτά που θέλεις καλλιτεχνικά, αλλά μπροστά στο παιδί και στην οικογένεια δεν είναι τίποτα. Άργησα να κάνω τον Χάρη. Στο παιδί είναι η πραγματική δημιουργία Προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να τον αφιερώνω στη γυναίκα και στο παιδί μου. Οι γνωστοί και οι φίλοι μου με έχουν χάσει. Σπάνια βγαίνω έξω πια.»
-Έχεις ασχοληθεί και με την πολιτική.
«Έχω μπλέξει με την πολιτική πολλά χρόνια. Έχω αφιερώσει χιλιάδες ώρες στα κοινά, για το κοινό καλό, χωρίς να αμείβομαι. Υπήρξαν λίγες περίοδοι που ήμουν αντιδήμαρχος ή πρόεδρος στη δημοτική επιχείρηση και έπαιρνα κάποιο μισθό. Από τα 20 χρόνια, τα 15 αφιλοκερδώς έτρεχα χιλιάδες ώρες και συνεχίζω να το κάνω.»
- Μίλησε μου για τη σχέση σου με τον Χάρη, το γιο σου.
«Έχει πάρει τα μάτια μου, είναι ένας κούκλος, καλό παιδί, ευγενικό και καλός μαθητής. Η γυναίκα μου είναι ηθοποιός, Ελβίρα Ζαμπετάκη λέγεται, αλλά αυτή την περίοδο δεν παίζει, κάνει μία άλλη δουλειά για να μπορέσουμε να ζούμε καλά. Εδώ και 2 χρόνια δουλεύει σε μία κάβα, αφήνοντα3 τη δουλειά της, επειδή εγώ είμαι μέσα στο χώρο τόσα χρόνια. Αυτό είναι προς τιμήν της, γιατί της λείπει το θέατρο, αλλά αυτή τη στιγμή το έχουμε κάνει έτσι για να μπορούμε να ζούμε καλά κι εμείς και ο Χάρης. Αυτό που κάναμε με το παιδί είναι να του μιλάμε ατέλειωτα για ό,τι συμβαίνει γύρω. Του δίνουμε όση αγάπη και αγκαλίτσε3 θέλει. Δεν έχω μαλώσει ποτέ τον Χάρη, δεν τον έχω βάλει ποτέ τιμωρία. Έχουμε πολύ ωραία σχέση.»
-Σου κάνει κριτική;
«Βέβαια, έχει και το «μικρόβιο» της υποκριτικής. Του λέω να σπουδάσει, κι αυτό να το έχει σαν χόμπι. Από μικρό3 σε όποια παράσταση παίζαμε και με την Ελβίρα μάθαινε όλα τα λόγια απέξω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved