Εύη Αδάμ: Τα μυστικά της διατροφής της
Showbiz

Εύη Αδάμ: Τα μυστικά της διατροφής της

Η Εύη Αδάμ μίλησε σε συνέντευξή της για τα επαγγελματικά της αλλά και για τις κόρες της.

 

Επαγγελματικά, τι κάνεις τώρα;

«Λόγω παντελούς έλλειψης έπαρσης, κι ας έκανα διαφορετική καριέρα, πήρα με άριστα το πτυχίο μου στη Γερμανική Φιλολογία, στη δεκαετία του '90. Μ’ αρέσει ν' ασχολούμαι με παιδιά, κάνω μαθήματα Γερμανικών. Αλλά αυτό που πραγματικά μ' ευχαριστεί είναι το fitness, και το φθινόπωρο ετοιμάζομαι να πάρω πτυχίο στο personal training. Αυτά είναι τα σχέδιά μου για το άμεσο μέλλον, που έχουν να κάνουν με δυο μεγάλες μου αγάπες, τα παιδιά και τη γυμναστική».

Ο χρόνος που περνάει σε αγχώνει;

«Ακόμη όχι. Δυο τρία πράγματα με αγχώνουν με το πέρασμα του χρόνου. Υπάρχει ο φόβος του θανάτου για τους μεγαλύτερους. Σέβομαι πολύ τους μεγάλους ανθρώπους, που είναι πιο κοντά στο τετελεσμένο, και σίγουρα υπάρχει σαν σκέψη στο κεφάλι τους. Είναι αρχέγονος φόβος. Ο άλλος φόβος έχει να κάνει με τη ματαιοδοξία μας, δηλαδή με την εικόνα μας που φθείρεται, κάτι που δε μ' απασχολεί καθόλου. Μ' ενδιαφέρει να είμαι περιποιημένη, υγιής, γυμνασμένη και ωραία, ανάλογα με την ηλικία μου. Είμαι ευχαριστημένη. Ευτυχώς, οι γονείς μου φρόντισαν γονιδιακά να έχω αυτή την εμφάνιση. Κι ότι δε μου αρέσει, το αλλάζω. Αν πάρω κιλά, κάνω διατροφή για να τα χάσω. Γυμνάζομαι πολύ. Αυτά που μπορώ να αλλάξω, τα αλλάζω. Αλλά όχι πράγματα που ξεφεύγουν από το πλαίσιο της λογικής. Έχουμε δει που μπορεί να καταλήξει το άρρωστο κυνηγητό της αλλαγής και η εμμονή στην εικόνα. Ειδικά στην εποχή μας, ζούμε πολύ για την εικόνα».

Το λες αυτό παρότι έκανες καριέρα βασισμένη στην εικόνα;

«Ναι, αλλά εμείς διαφημίζαμε προϊόντα. Τώρα, στο facebook και στο instagram κάθε τρία δευτερόλεπτα κοριτσάκια ποστάρουν selfies και duck faces για τα likes. Το λατρεύω το facebook, αλλά όπως λέω στα παιδιά μου, το να έχεις πολλούς φίλους εκεί μέσα, είναι σαν να είσαι πλούσιος στη Monopoly. Τους τα λέω χίλιες φορές κιόλας. Ναι, κάνω και κήρυγμα. Ποια εγώ, που γεννήθηκα και μεγάλωσα στο εξωτερικό κι έλεγα ότι δε θα κάνω ποτέ στα παιδιά μου κήρυγμα. Αλλά, είμαι μία ακόμη μαμά, όπως όλες. Ωστόσο, πέρα από τα λόγια, οι πράξεις σου κυρίως θα διδάξουν, γιατί οι άνθρωποι είμαστε μιμητικά όντα. Χίλιες φορές να τους πεις να σιμώσουν τα κρεβάτια τους, αν δε σε δουν ποτέ να το κάνεις, τζάμπα το λες. Τα παιδιά αποτυπώνουν το πώς χειρίζονται οι γονείς τους τις καταστάσεις. Έτσι δημιουργούνται τα βιώματα».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved