Η εξομολόγηση της Λάσπα: «Για 9 μήνες είχα άρνηση να βγω από το σπίτι»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Λάσπα: «Για 9 μήνες είχα άρνηση να βγω από το σπίτι»

Η Κατερίνα Λάσπα σε συνέντευξή της μίλησε για τη περίοδο που είχε κατάθλιψη αλλά και για τις αισθητικές επεμβάσεις.

Έχεις περάσει ποτέ κατάθλιψη;

«Για πάνω από 8-9 μήνες είχα άρνηση να βγω από το σπίτι και δεν ήθελα να το αποδεχθώ, θεωρούσα ότι είμαι πολύ μάγκας σε όλα αυτά. Αυτό συμβαίνει ειδικά στους έντονους και δραστήριους ανθρώπους Απευθύνθηκα για βοήθεια σε ψυχολόγο, αλλά δεν μου ταίριαξε. Το ξεπέρασα μόνη μου. Έχω πολλά υπόλοιπα όμως άλλα πράγματα που επανέρχονται σκέψεις και προβληματισμοί. Θέλω να αφιερώσω χρόνο σε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει και επιπλέον ευθύνη γιατί έχω και ένα παιδί, έχουμε πορεία χρόνων μπροστά μας. Εγώ πρέπει να καθορίσω τις γραμμές. Αν δεν είναι καλά ο μάνα, δεν θα είναι κανένας καλά στο σπίτι».

Φοβάσαι τον χρόνο που περνάει;

Δεν έχω πρόβλημα με τον χρόνο. Τα 40 ώρα είναι τα νέο 25. Αλλά τώρα έχει ανηφόρα. Πάμε για κι 50. Δεν έχει προς τα πίσω, γι' απτό ακούγεται πολύ. Αυτή η ανηφοριά μουτ η δίνει, με ξενίζει το νούμερο.

Ανησυχείς για τις ρυτίδες;

Τα τρία τελευταίο χρονιά κάνω μπότοξ στο μέτωπο για τις ρυτίδες που μου έχουν μείνει από τα 12 χρόνια πρωταθλητισμού στον κολύμβηση που έκανα. Στο ύπνο κοιτούσα τον τοίχο στον τερματισμό. Ο Νίκος Μεταξωτός, όπου πηγαίνω για μπότοξ, μου έχει απενοχοποιήσει κάθε τέτοια σκέψη. Κάθε ρυτίδα είναι μια μικρή ιστοριούλα. Να είναι καλά η μητέρα μου, έχω πάρει καλό DNA Αλλά αν παρταλιάσω εντελώς ότι είναι θα το κάνω», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved