Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Έκοψα τα ναρκωτικά όταν γνώρισα τη γυναίκα μου»
Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Έκοψα τα ναρκωτικά όταν γνώρισα τη γυναίκα μου»

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε συνέντευξή του μίλησε για τη σύζυγό του και για το αν έχει δοκιμάσει ναρκωτικά.

Ψάχνατε από μικρός τον άνθρωπο σας;

«Παντρεύτηκα σχεδόν σαράντα χρόνων. Μέχρι τότε, κοιμόμουν όταν νύσταζα, έτρωγα όταν πεινούσα, γυρνούσα σπίτι όταν δεν μπορούσα να πάω πουθενά αλλού. Έχω πιει, έχω καπνίσει και έχω κοιμηθεί σε άπειρα σπίτια. Κάποια στιγμή είπα: “αυτήν τη γυναίκα τη γουστάρω και θέλω να μείνω μαζί της”. Αυτό ήταν όλο».

Ναρκωτικά έχετε πάρει;

«Πώς δεν έχω! Γιατί; Ποιος δεν έχει πάρει από εμάς; Εξαρτάται βέβαια τι εννοείς ναρκωτικά».

Έχετε καπνίσει ναρκωτικά;

«Ξέρεις κάποιον στα χρόνια μας που να μην έχει; Πες μου έναν! Και; Δεν έφαγα κόλλημα. Η κόρη μου είναι στην Αγγλία. Κάθε μέρα και σε άλλο μπαράκι. Της έκανα μία κουβέντα και της εξήγησα πόσο κακό κάνουν όλα αυτά. Της έθεσα όρια. Είναι άσχημα πράγματα. Έχω χάσει ανθρώπους από ναρκωτικά. Με τον Παύλο Σιδηρόπουλο, για παράδειγμα, κάναμε παρέα Ήρθε ένα πρωί που τα έκοψα όλα μαχαίρι».

Πότε;

«Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου. Είχαμε το πρώτο μας ραντεβού σε ένα μαγαζί. Νωρίτερα είχα πάει σε ένα φίλο μου και κάναμε ένα “τσιγάρο”. Στο ραντεβού, η γυναίκα μου, μου μιλούσε και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Μάλιστα είχε έρθει με μία φίλη της, η οποία γύρισε κάποια στιγμή και ρώτησε “τι λέει αυτός;” Εκεί είπα “τέρμα, δεν ξανακάνω”».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved