Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Είμαι πιο αυστηρή ακόμα και από τους γονείς μου, γιατί είμαι…»
Showbiz

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Είμαι πιο αυστηρή ακόμα και από τους γονείς μου, γιατί είμαι…»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, η κόρη της Λίλας Καφαντάρη, που φέτος είδαμε σε δύο επεισόδια της 10ης εντολής, στην sold out παράσταση Η Μεγάλη Χίμαιρα, αλλά και ως σκηνοθέτιδα στην παράσταση Κίσκα της θεατρικής ομάδας Χαμαιλέων, μιλά για το πώς ασχολήθηκε με την σκηνοθεσία, ποιος είναι ο πιο αυστηρός κριτής της και αν έχει λάβει αρνητικά σχόλια λόγω του νεαρού της ηλικίας της.

Ποια εσωτερική ανάγκη σε ώθησε να ασχοληθείς και με τη σκηνοθεσία; Φοβήθηκες μήπως λάβεις αρνητικά σχόλια λόγω του νεαρού της ηλικίας σου;
Απλά έτυχε. Βρεθήκαμε με την ομάδα «Χαμαιλέων» που θέλαμε να δουλέψουμε μαζί και μοιράσαμε αρμοδιότητες. Υποκριτικά δεν μπορούσα να συμμετέχω στην παράσταση λόγω άλλων θεατρικών υποχρεώσεων κι από κοινού αποφασίσαμε να αναλάβω τη σκηνοθεσία. Παρόλο που ήταν μεγάλη ευθύνη, δεν ένιωσα ότι είχα κάποιο δυσβάσταχτο βάρος πάνω μου. Δουλέψαμε πολύ σκληρά, χωρίς χρήματα και προβολή από τα media, με μοναδικό κίνητρο να πούμε κάτι στο κοινό, οπότε δεν φοβήθηκα τις κριτικές.
Προέρχεσαι από καλλιτεχνική οικογένεια. Αυτό σημαίνει πως οι πόρτες σού άνοιξαν ευκολότερα;
Δεν έπαιξε ρόλο. Αν έπαιζε, θα ήταν αρνητικός, λόγω της καχυποψίας που θα υπήρχε απέναντί μου, γιατί θα αναρωτιούνταν για ποιο λόγο θέλω να ασχοληθώ με το χώρο. Από την άλλη, οι γονείς μου ποτέ δεν ήταν σε καλλιτεχνικές παρέες, ήταν αυτόνομοι και ανεξάρτητοι. Με το πέρασμα του χρόνου, κατάφερα να διαμορφώσω τα δικά μου προσωπικά κριτήρια.
Ο πιο αυστηρός κριτής σου;
Ο εαυτός μου! Είμαι πιο αυστηρή ακόμα και από τους γονείς μου, γιατί είμαι τελειομανής και θέλω να έχω τον έλεγχο. Είμαι πολύ αυστηρή και αυτοκαταστροφική πολλές φορές.
Πηγή:People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved