Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Το πιο σημαντικό είναι να έχεις διάρκεια μέσα στο χρόνο παρά  ένα βραβείο»
Showbiz

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Το πιο σημαντικό είναι να έχεις διάρκεια μέσα στο χρόνο παρά ένα βραβείο»

Κόρη δύο σπουδαίων ηθοποιών, του Βασίλη Μαυρομάτη και της Λίλας Καφαντάρη, μοιάζει να μην μπορεί να αντισταθεί στις Σειρήνες της υποκριτικής, παρόλη την κλίση της στις θετικές επιστήμες. H Ηλιάνα Μαυρομάτη εξομολογείται:

Ήξερες από μικρή ηλικία πως θα γινόσουν ηθοποιός;
«Μεγαλώνοντας πέρασαν από το μυαλό μου κι άλλες σκέψεις, όπως να ασχοληθώ με τις θετικές επιστήμες. Όταν ήμουν στο λύκειο, γράφτηκα σε δραματική σχολή ως ακροάτρια, καθώς δεν είχα συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας μου και η επιθυμία μου να ασχοληθώ με την υποκριτική έγινε πιο έντονη. Το πρωί πήγαινα σχολείο και το απόγευμα στη σχολή του Ιάσμου. Έβλεπα τα παιδιά να παίζουν ρόλους και ανυπομονούσα να ανέβω κι εγώ στη σκηνή. Έτσι συνειδητοποίησα πως αυτό είναι το επάγγελμα που επιθυμούσα να ακολουθήσω»
Όμως μετά το τέλος του σχολείου δεν ακολούθησες αμέσως το δρόμο του θεάτρου...
«Πέρασα στη σχολή θεατρολογίας στην Πάτρα και ταυτόχρονα στο τμήμα Φυσικής στην Αγγλία, που ήταν η άλλη μου μεγάλη αγάπη. Μόλις γύρισα από το εξωτερικό, γράφτηκα αμέσως στη δραματική σχολή»
Πού βρισκόσουν όταν σου τηλεφώνησαν για να σου ανακοινώσουν την υποψηφιότητά σου για την καρφίτσα Μελίνα Μερκούρη;
«Με πήραν ένα πρωί την ώρα που κοιμόμουν και νόμιζα πως το άκουγα μέσα στον ύπνο μου. Η αλήθεια είναι πως το συνειδητοποίησα μετά από κάποιες ώρες και στον πρώτο άνθρωπο που το είπα ήταν η φίλη μου η Κάλλι. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο σκηνοθετούσα την παράσταση Κίσκα και στα παιδιά το ανακοίνωσα μετά το τέλος των προβών, γιατί ντρεπόμουν να το πω. Σίγουρα ένιωσα χαρά και επιβράβευση, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι να έχεις διάρκεια μέσα στο χρόνο παρά ένα βραβείο», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved