Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η αισιοδοξία μου βάλλεται, ωστόσο το παλεύω»
Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η αισιοδοξία μου βάλλεται, ωστόσο το παλεύω»

Δημοφιλής ηθοποιός, με γκελ στο κοινό και με αγάπη στον Αριστοφάνη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος... ντύνεται Δικαιόπολις στους «Αχαρνής», παραγωγή που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στην Επίδαυρο.

Πώς αντιμετωπίσατε τον Δικαιόπολι; «Ως έναν άνθρωπο μόνο του, που προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι, εκτός από τα πολιτικά συμφέροντα, υπάρχει και η ειρήνη. Η ειρήνη μεταξύ μας. Να τα βρούμε για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Οταν οι Αθηναίοι αρνούνται πεισματικά να κάνουν ειρήνη, τότε ο Δικαιόπολις αναλαμβάνει ο ίδιος πρωτοβουλία για Ειρήνη, Δικαιοσύνη και Αξιοκρατία. Και... το γλέντι αρχίζει!»
Πώς στέκεστε απέναντι στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η χώρα; «Δεν το περιμέναμε. Είναι ζόρικο. Ας ελπίσουμε ότι θα προκύψει το μη χείρον από όλη αυτή την ιστορία»
Διατηρείτε την αισιοδοξία σας; «Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. Πριν από μερικά χρόνια έλεγα ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Τώρα το φως όλο και ξεμακραίνει. Και μεγαλώνει η σήραγγα!... Η αισιοδοξία μου βάλλεται, ωστόσο το παλεύω, γιατί είναι από τα λίγα όπλα που έχει ο άνθρωπος: ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Εάν δεν έχεις κάτι για να ονειρεύεσαι, παύεις να ζεις. Η λαχτάρα για ζωή είναι μεγάλη, γι' αυτό πιστεύω ότι θα υπερπηδήσουμε κάθε εμπόδιο», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved