Νικολέτα Καρρά: Από τα πλατό των «Συμμαθητών» στο pole dancing (φωτό)
Showbiz

Νικολέτα Καρρά: Από τα πλατό των «Συμμαθητών» στο pole dancing (φωτό)

Η εντυπωσιακή παρουσία και οι τέλειες αναλογίες της Νικολέτας Καρρά δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες όταν η ηθοποιός έλαβε μέρος στο σόου χορού Dancing with the stars 5, όπου κατάφερε να εξασφαλίσει την τρίτη θέση ανάμεσα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Και φυσικά μόνο τυχαία δεν έχει αποκτήσει αυτό το κορμί, αφού αθλείται από πολύ μικρή. Μετά το kick boxing και τον χορό, σειρά έχει τώρα το pole dancing, που εδώ και λίγο καιρό είναι η μεγάλη αγάπη της ηθοποιού. Ο χορός στον στύλο είναι η γυμναστική που επιλέγουν σχεδόν όλες οι σταρ του εξωτερικού και η Νικολέττα τον λάτρεψε από την πρώτη στιγμή, όπως παραδέχεται στη Real: «Είχα ακούσει ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος γυμναστικής. Πάντα ψάχνω τρόπους να γυμνάζομαι χωρίς να βαριέμαι. Μου αρέσει πολύ».
Η ηθοποιός θεωρεί σημαντικό να κρατιέται σε φόρμα και γι’ αυτό ασκείται, φροντίζοντας παράλληλα και τη διατροφή της. «Το σώμα μου είναι από τα βασικά εκφραστικά μου μέσα για τη δουλειά μου, οπότε αλίμονο αν δεν το πρόσεχα και δεν το φρόντιζα για να είναι δυνατό. Μέσα από τον χορό μού δίνεται η δυνατότητα να γίνομαι καλύτερη στη δουλειά μου, η οποία απαιτεί το 100% του μυαλού και του σώματός μου», εξηγεί η ίδια.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, η Νικολέττα Καρρά και ο γνωστός Κύπριος δικηγόρος και επιχειρηματίας Φώτος Πιτάτζης διανύουν την καλύτερη περίοδο του γάμου τους που μετράει τρία χρόνια, ενώ σκέφτονται σοβαρά να αποκτήσουν παιδί. «Θα ήθελα το 2015 να μου φέρει ένα παιδί», είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες η Νικολέττα. Αν και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκείνη ζει στην Αθήνα και εκείνος στην Κύπρο, η χιλιομετρική απόσταση λειτουργεί θετικά στον γάμο τους. Άλλωστε, όταν η Νικολέττα δεν έχει υποχρεώσεις ταξιδεύει στην Κύπρο. Φέτος η όμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Οι συμμαθητές», μια δουλειά που για εκείνη σημαίνει πολλά: «Κατά τη γνώμη μου ήταν η καλύτερη τηλεοπτική δουλειά που έχω κάνει μέχρι στιγμής. Ηταν ο ρόλος που ευχαριστήθηκα περισσότερο από όλους, μέχρι στιγμής. Στεναχωριέμαι πολύ που τελειώνει. Είναι μια εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη». Το καλοκαίρι θα παίξει στο έργο «Σινεμά του παραδείσου» σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ, για λίγες παραστάσεις, το οποίο θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα: «Είπα αμέσως ‘‘ναι’’. Οι απαιτήσεις σε μια μουσικοχορευτική παράσταση είναι περισσότερες, γιατί απαιτεί χορό, τραγούδι και υποκριτική, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε μιούζικαλ και μου αρέσει πολύ». Τα σχέδιά της όμως δεν σταματούν εδώ. Τον επόμενο χειμώνα, θα βρίσκεται στο θέατρο «Λαμπέτη» με το έργο «Άντρες έτοιμοι για όλα» των Ρέππα-Παπαθανασίου, που θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά αλλά με ολοκαίνουργιο θίασο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved