Γιατί η Έλλη Στάη δε θέλει να δει την Άννα Δρούζα ούτε ζωγραφιστή
Showbiz

Γιατί η Έλλη Στάη δε θέλει να δει την Άννα Δρούζα ούτε ζωγραφιστή

Στην τηλεόραση οι τηλεοπτικές κόντρες δεν είναι άγνωστο φαινόμενο. Αντιθέτως. Η κόντρα της Έλλης Στάη όμως με την Άννα Δρούζα, κρατάει χρόνια και κόστισε στη δεύτερη λιγάκι ακριβά.

Ήταν το Μάρτιο του 2009 όταν η Άννα Δρούζα έκανε εκπομπή στο Star τότε και σε μια εκπομπή για τις τηλεοπτικές μεταγραφές ασχολήθηκε με το αν η Έλλη Στάη θα συνεργαστεί με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και το πώς θα γίνει αυτό. Τις σχέσεις της με τον κ Κοντομηνά αλλά και το αν επηρέασε την απόφασή της αυτή η φημολογούμενη κακή σχέση της με τον τότε σύζυγό της Μιχάλη Γουλανδρή. Ακούστηκαν πολλά στον τηλεοπτικό αέρα που έκαναν την Έλλη Στάη Τούρκα και δικαίως. Σιγά που θα το άφηνε να περάσει έτσι το υπονοούμενο Κινήθηκε άμεσα με καταγγελία εναντίον της Άννας Δρούζα στο ΕΣΡ. Την αμέσως επόμενη μέρα η Άννα Δορύζα επανέλαβε λίγο πολύ τα ίδια –και χειρότερα- αναφέροντας όμως ότι όλα αυτά δεν είναι αληθινά και δεν τα υιοθετούν. (τρελό κέφι και απίστευτη δημοσιογραφική στάση. Δεν ισχύουν αλλά τα λέμε για τα νούμερα και καπάκι τα διαψεύδουμε. ). Κι επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο χρειάστηκε να περάσει αρκετός καιρός έτσι ώστε να φτάσει η σειρά αυτής της υπόθεσης. Ήρθε όμως η ώρα της. Το ΕΣΡ 2,5 χρόνια αργότερα έκανε δεκτή την καταγγελία της κ. Στάη και με βάση την εκτίμηση για παρέμβαση στην ιδιωτική της ζωή και μάλιστα επέβαλλε και τσουχτερό πρόστιμο εκείνη την εποχή.
«Πρόστιμο 80.000 ευρώ επέβαλε το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΤΑΡ» για την εκπομπή «ΜΠΟΡΩ» της Άννας Δρούζα, στις 24/3 και 26/3, μετά από καταγγελία της δημοσιογράφου Έλλης Στάη, για παρέμβαση στην ιδιωτική της ζωή».
Συνολικά η απόφαση, που ουσιαστικά επιρρίπτει σοβαρές ευθύνες στην παρουσιάστρια που όχι μόνο επέτρεψε αλλά όπως γράφει προέτρεψε –σιγά που δε θα προέτρεπε αυτό ήταν βούτυρο στο ψωμί της- να ειπωθούν όλα αυτά, αναφέρει:
«Κατά την πρώτη ημέρα της εκπομπής έγινε συζήτηση μεταξύ της τηλεπαρουσιάστριας και των συμμετασχόντων στη συζήτηση δημοσιογράφων για τις μετακινήσεις τηλεπαρουσιαστών, συντελεστών και δημοσιογράφων από του ενός σε
άλλον τηλεοπτικό σταθμό. Μεταξύ των φερομένων ως μετακινουμένων προσώπων αναφέρθηκε και η δημοσιογράφος ΄Ελλη Στάη και η περί αυτής συζήτηση επεκτάθηκε κατά προτροπή της τηλεπαρουσιάστριας, δοθείσης ούτως αφορμής να αναφερθεί ότι η εν λόγω δημοσιογράφος έχει προβλήματα με τον σύζυγό της. Όμως η τηλεπαρουσιάστρια δεν περιορίστηκε σε αυτή τη προτροπή, ούτε παρενέβη προς αποτροπήν συζητήσεως σχετικής με τα συζυγικά προβλήματα της δημοσιογράφου, τον ξυλοδαρμό της και την μετάβασή της σε νοσοκομείο με μώλωπες, αλλά κατά την εκπομπή της επομένης ημέρας με το πρόσχημα της επανορθώσεως έγινε εκ νέου συζήτηση περί της εν λόγω δημοσιογράφου και της προσωπικής και οικογενειακής της ζωής. Αναμφιβόλως πρόκειται περί εκπομπής η οποία ασχολήθηκε παρανόμως με την ιδιωτική και οικογενειακή ζωή της δημοσιογράφου». Με βάση αυτά τα πραγματικά περιστατικά επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό η διοικητική κύρωση του προστίμου των 80.000 ευρώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved