Η συγκλονιστική περιγραφή της Μεντή: "Ο άντρας μου πέθανε από καρδιά, είχε βγει… δεν επέστρεψε ποτέ"
Showbiz

Η συγκλονιστική περιγραφή της Μεντή: "Ο άντρας μου πέθανε από καρδιά, είχε βγει… δεν επέστρεψε ποτέ"

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν «έφυγε» από την ζωή ο πρώτος της άντρας και τι ήταν αυτό που την έκανε να αποφύγει την κατάθλιψη, περιέγραψε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της η Nένα Μεντή.

«Όταν πέθανε ο πρώτος μου άντρας συνειδητοποίησα πόσο μάταια είναι όλα. Μάταια όχι με την έννοια της παραίτησης. Συνειδητοποίησα πόσο άσκοπο είναι το να επενδύεις. Υπάρχει κάτι πιο μάταιο απ’ το χρήμα; Μάθαμε πως είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την ευτυχία. Στους δικούς μου ανθρώπους λέω ας πτωχεύσουμε να δούμε τι θα γίνει. Θα μπορούμε να έχουμε ένα ψωμί; Μια ελιά; Θα τα έχουμε. Με αυτά θα ξαναρχίσουμε... Ούτε στο πένθος κολλάω. Δεν παθαίνω ξανά καταθλίψεις εγώ. Μόλις την δω να πλησιάζει, παίρνω την τσάντα μου και φεύγω και την αφήνω μόνη της»

Από τι πέθανε ο πρώτος σας σύζυγος;
«Από καρδιά... Και ήταν πολύ σοκαριστικό γιατί ήταν πολύ νέος, μόλις 34. Είχε βγει με κάποιους φίλους του και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι...»

Πώς ήσασταν τότε;
«Ξαφνικά τρελαίνεσαι. Χάνεις τα λογικά σου. Και κάποιες στιγμές, ανάμεσα στην τρελά υπάρχει η λογική και είναι αυτό που σε κρατά τελικά. Σε γειώνει. Γι’ αυτό σου λέω πως θέλω να είμαι αισιόδοξη, ότι κάτι ωραίο θα γίνει. Η διάθεσή μου πάντα ήταν πάμε να δοκιμαστούμε κι ας φάμε τα μούτρα μας. Έχω αυτό το νεανικό σφρίγος και την άποψη ότι δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν παρά μόνον στους εαυτούς μας».
Πηγή: Omikron

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved