Παραλίγο να εμφανιστούν στην Επίδαυρο χωρίς κουστούμια και σκηνικά–Το συγκλονιστικό μήνυμα ηθοποιού!
Showbiz

Παραλίγο να εμφανιστούν στην Επίδαυρο χωρίς κουστούμια και σκηνικά–Το συγκλονιστικό μήνυμα ηθοποιού!

Χθες το βράδυ, τα φώτα του αρχαίου θεάτρου Επιδαύρου άναψαν για να υποδεχτούν τους λάτρεις του, οι οποίοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν μία ιδιαίτερη και πολυαναμενόμενη παράσταση. Ο λόγος για τους «Αχαρνής» του Αριστοφάνη με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Φάνη Μουρατίδη, τον Άρη Σερβετάλη και τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Και μπορεί η παράσταση να ενθουσίασε άπαντες, όμως λίγες μόλις μέρες πριν ήταν ακόμα και αμφίβολο αν θα καταφέρει η παράσταση να ανέβει. Λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων και της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, οι συντελεστές της παράστασης, μέχρι και την τελευταία στιγμή φοβούνταν πως δεν θα καταφέρει να ανέβει το έργο. Τελικά, όμως, με πολλή δουλειά, επιμονή και ελπίδα, οι ηθοποιοί και οι υπόλοιποι συντελεστές κατάφεραν να διώξουν τον εφιάλτη και να ξαναρίξουν φως, όχι μόνο στο αρχαίο θέατρο αλλά και στην Τέχνη τους. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που ανέβασε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαριστώντας άπαντες για την προσπάθειά τους. Δείτε τι έγραψε...
"...Μέχρι χτες ήταν αμφίβολο αν θα καταφέρει η παράσταση να κάνει πρεμιέρα στην Επίδαυρο ... αφού οι προηγούμενες 5 παραστάσεις ακυρώθηκαν λόγω των πολιτικών εξελίξεων... Αν γινόταν η Επίδαυρος θα είχαμε την ελπίδα να μπορεί να συνεχιστεί η περιοδεία αλλιώς όλα θα ήταν απλώς ένα κακό όνειρο που ξυπνήσαμε και δεν υπάρχει τίποτα... μόνο η σκληρή δουλειά 3 μηνών... Εμείς δεν μπορούμε να μην συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε !!!! Ευχαριστώ όλους τους ηθοποιούς που ήταν αποφασισμένοι να κατέβουμε στην Επίδαυρο χωρίς κοστούμια και χωρίς σκηνικά προκειμένου να γίνει η παράσταση ... !!! Ευχαριστω από καρδιας αυτους που με ρίσκο, με capital control , και χωρίς κανένα συμφέρον βοήθησαν στο να μπορεί η παράσταση να γίνει όπως της πρέπει ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !
Ραντεβού στην Επιδαυρο !!!"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved