Η Μαρία Σολωμού παραδέχεται με αγωνία για το μέλλον: «Έχασα πάρα πολλά λεφτά»
Showbiz

Η Μαρία Σολωμού παραδέχεται με αγωνία για το μέλλον: «Έχασα πάρα πολλά λεφτά»

Όπως πολλοί συνάδελφοί της έχουν αποκαλύψει στο παρελθόν, οι πρώτοι που επλήγησαν από την κρίση στην Ελλάδα ήταν οι ηθοποιοί, κυρίως αυτοί που δούλευαν σε τηλεοπτικές δουλειές. Τόσοι και τόσοι έμειναν απλήρωτοι από σίριαλ που έγιναν είτε κόπηκαν ξαφνικά λόγω οικονομικής αδυναμίας. Μία από αυτούς ήταν και η Μαρία Σολωμού η οποία παραδέχεται με συνέντευξή της πως έχει χάσει πάρα πολλά χρήματα με όλα όσα έχουν συμβεί...

Στην ερώτηση αν έχει πάρει τελικά τα λεφτά για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Μάνα X Oυρανού», η ηθοποιός απαντά στη Real: «Δεν «με θέλει» στην τηλεόραση. Έφαγα τα μούτρα μου στην «Ονειροπαγίδα» που έχασα πολλά λεφτά, τα έφαγα κι εδώ. Τουλάχιστον η πρώτη σειρά είχε φινάλε, εδώ οι αντιξοότητες δεν μας άφησαν καν να γυρίσουμε το τέλος και αυτό είναι πολύ άγριο. Ξέρω ότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα για όλους, αλλά δεν μπορούν να ρίχνουν αυλαία έτσι. Με ρωτάνε στον δρόμο πότε θα βγουν τα νέα επεισόδια. Είναι άδικο γιατί αγαπήθηκε πολύ αυτή η σειρά και την αγάπησα και εγώ ιδιαίτερα. Αλλά τι να κάνουμε, το «σκηνικό» πια έχει γίνει τραγικό».

Πολλοί θα πίστευαν ότι έχεις βγάλει λεφτά από τη δουλειά σου και έχεις κάνει τα κουμάντα σου.

«Πολλά λεφτά δεν έβγαλα. Ποτέ δεν πήρα «χρυσά πακέτα», ποτέ δεν έβγαλα τρελά λεφτά. Από αυτά έβαλα λίγα στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές τα οποία όπως ξέρεις πολύ καλά, τελειώνουν εύκολα με τόσες αναποδιές. Άσε που θα μας προλάβει το άγριο «κούρεμα» που λέγεται ότι θα γίνει. Τι κι αν δούλεψα τόσα χρόνια για να βάλω κάτι στην άκρη για το παιδί μου; Έρχονται και σου λένε «Θα σου μείνουν τα μισά». Αν τελικά μείνουν και αυτά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved