Γωγώ Φαρμάκη: Ο «μυστικός» γάμος και η ζωή στην Αμερική
Showbiz

Γωγώ Φαρμάκη: Ο «μυστικός» γάμος και η ζωή στην Αμερική

Η Γωγώ Φαρμάκη σε συνέντευξή της μίλησε για τον γάμο της και τη ζωή στην Αμερική όπου θα μένει μόνιμα από τον Οκτώβρη.

Γωγώ, με την υποκριτική δεν ασχολείσαι πια;

«Την άφησα και με άφησε, γιατί δεν το κυνήγησα. Όταν επέστρεψα από την Αμερική, είχα ήδη γνωρίσει το σύντροφό μου, τον Άκη, οπότε σκεφτόμουν πως κάποια στιγμή θα γυρνούσα εκεί. Έτσι δεν πήγαινα σε κάστινγκ, γιατί δεν ήθελα να δεσμευτώ. Εν τω μεταξύ είχαμε ξεκινήσει το blog με την Όλγα, οπότε είχα επικεντρωθεί πολύ σε αυτό. Τώρα ετοιμάζω τα χαρτιά μου για να πάω στην Αμερική και, αν όλα πάνε καλά, μέχρι τον Οκτώβριο θα έχω φύγει».

Με το σύντροφό σου αποφασίσατε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να παντρευτείτε. Δεν ήταν λίγο ρίσκο, δεδομένου πως είχατε σχέση από απόσταση;

«Τι σημασία θα είχε αν ήμασταν πέντε χρόνια μαζί; Εξάλλου, ό,τι είναι να συμβεί γίνεται. Γνωριστήκαμε μέσα από μια κοινή μας φίλη και από τότε είμαστε μαζί και όλα είναι μια χαρά».

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

«Είχαμε πάει στον Καναδά να δούμε τον μπαμπά του, που μένει μόνιμα εκεί, και η πρόταση έγινε δίπλα σε μια λίμνη στους -45 βαθμούς. Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή, αλλά μη φανταστείς πως ο σύζυγος μου είναι πάντα ρομαντικός. Αν δεν του ζητήσω να κάνει κάτι, μπορεί να μην το σκεφτεί από μόνος του. Πάντως, δεν έχω κανένα παράπονο, εμένα και την αδελφή μου μας έχει στα όπα όπα».

Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο;

«Παντρευτήκαμε το Μάιο του 2014 στο δημαρχείο της Μυκόνου μόνο με τις δύο κουμπάρες μας, την Έλλη και τη Βανέσα. Ούτε καν η αδελφή μου δεν πρόλαβε να έρθει, αλλά γνώριζε πως θα το κάνουμε. Δεν θέλαμε πολλά γλέντια και πανηγύρια, δεν είναι κάτι που μας ταιριάζει. Ίσως αυτά γίνουν στο θρησκευτικό γάμο. Δεν έχουμε σχεδιάσει ακόμα κάτι, αλλά σίγουρα θα γίνει, γιατί το θέλουν οι γονείς μας. Από τότε μοιράζουμε το χρόνο μας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, περιμένοντας να βγουν τα χαρτιά μου για να φτιάξουμε το σπίτι μας πια στην Αμερική».

Οι γονείς σας ήξεραν για το γάμο;

«Όχι, δεν το γνώριζαν. Ξαφνιάστηκαν πάρα πολύ όταν τους το ανακοίνωσα, αλλά μετά ηρέμησαν. Το θετικό είναι πως αγαπάνε πολύ το σύντροφό μου. Μάλιστα μιλάνε συχνά μαζί του μέσω skype. Έχουν μάθει κι εκείνοι και προσαρμόζονται στα δεδομένα της εποχής».

Έχεις φανταστεί πώς θα είναι η ζωή σου στη Αμερική;

«Έχω ζήσει μεγάλα διαστήματα κυρίως στη Νέα Υόρκη, μου αρέσει η ζωή εκεί, με τα θετικά και τα αρνητικά της, και ανυπομονώ να πάω. Μου αρέσει που υπάρχει σταθερότητα: Όταν εργάζεσαι, πληρώνεσαι σωστά κι έχεις μια πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved