Σύλβια Δεληκούρα: Βαφτίζει τον γιο της αλλά δεν παντρεύεται!
Showbiz

Σύλβια Δεληκούρα: Βαφτίζει τον γιο της αλλά δεν παντρεύεται!

Η Σύλβια Δεληκούρα είναι µία ευτυχισµένη µανούλα, όµως δεν είχε ποτέ το όνειρο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας µέσα σε ένα εντυπωσιακό νυφικό.

Μπορεί η ηθοποιός να βρήκε τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του αγαπηµένου της ∆ηµήτρη Λιόση, ο οποίος ασχολείται µε το εµπόριο ψαριών, όµως είναι το ίδιο ευτυχισµένοι και χωρίς γάμο. «Μάλλον δεν θα παντρευτούµε. Ο γάµος είναι κάτι που δεν σκεφτόµαστε καν και ούτε το συζητάµε, ούτε ονειρεύοµαι να φορέσω νυφικό», παραδέχεται η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία έχει µάθει στη ζωή της να είναι αντισυµβατική. Οχι όµως όταν πρόκειται για τον γιο της!
Η Σύλβια και ο ∆ηµήτρης σκόπευαν να τον βαφτίσουν τον ερχόµενο Σεπτέµβριο, όµως λόγω των τελευταίων εξελίξεων αποφάσισαν να αναβάλουν το µυστήριο για λίγους µήνες µετά. «Βαριέµαι πάρα πολύ αυτή τη διαδικασία του ψαξίµατος», λέει η ίδια στη Real, και συνεχίζει: «Θεωρώ κοροϊδία όλα αυτά τα λεφτά που πρέπει να χαλάσεις για να βαπτίσεις ένα µωρό». Το µόνο που µέχρι στιγµής έχουν αποφασίσει είναι για το ένα από τα δύο ονόµατα που θα δώσουν στον γιο τους και είναι το Βαγγέλης, καθώς έτσι λένε τον πατέρα της Σύλβιας.
Η µεγάλη αγάπη της ηθοποιού παραµένει το θέατρο και γι’ αυτό επέστρεψε στο σανίδι όταν ο γιος της ήταν µόλις τριών µηνών. ∆εν θυσίασε όµως την όµορφη καθηµερινότητα που είχε δηµιουργήσει µε το µωρό της, ούτε καν τον θηλασµό τον οποίο συνεχίζει ακόµα: «Ο µικρός είναι 10 µηνών και τον θηλάζω ακόµη µε υποµονή, αλλά και τη βοήθεια του συντρόφου µου και της µαµάς µου. Από τον πέµπτο µήνα και µετά δεν έκανα αποκλειστικό θηλασµό, έδινα και ξένο γάλα. Και στον έκτο ξεκινήσαµε να τρώµε τις κρέµες, τώρα τρώµε κι άλλα. Απλώς έχει µια αδυναµία ο µικρός, όπως όλα τα µωρά, ειδικά το βράδυ. Θα µου λείψει όταν θα πρέπει να το κόψω, γιατί σιγά-σιγά πρέπει να απογαλακτιστεί και είναι και η δουλειά στη µέση...».
Ευτυχώς για τη Σύλβια, ο ∆ηµήτρης αποδείχτηκε άψογος σύντροφος και τρυφερός πατέρας. «Ο ∆ηµήτρης δεν έχει συµπλέγµατα. Ξέρει να κρατά τις ισορροπίες, είναι πολύ καλός µπαµπάς. Γενικότερα έχει πολλά θετικά στοιχεία. Κι εµείς δεν ξέρουµε, δεν έχουµε γεννηθεί µάνες. Το ψάχνουµε. Εύχοµαι κι ελπίζω να κάνω σωστά πράγµατα για το παιδί µου, για τον χαρακτήρα του. Πάντως είναι ένα χαρούµενο παιδί».
Σε ό,τι αφορά τώρα τα επόµενα επαγγελµατικά της σχέδια, µετά από έναν πολύ επιτυχηµένο χειµώνα στο θέατρο όπου πρωταγωνιστούσε µε την παράσταση Cavewoman, βρίσκεται σε διάφορες συζητήσεις, που αφορούν τηλεοπτικές παραγωγές χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάποια συνεργασία που να είναι ανακοινώσιµη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved