Η μέρα που η Άννα Δρούζα είδε να της χτυπάνε την πόρτα για κατάσχεση!
Showbiz

Η μέρα που η Άννα Δρούζα είδε να της χτυπάνε την πόρτα για κατάσχεση!

Η ίδια η Άννα Δρούζα δε θα επέτρεπε ποτέ σε κάποιον να διακόψει της συνεργασία του μαζί της ή με την εταιρία παραγωγής της χωρίς να την πληρώσει.

Η ίδια όμως το έχει κάνει στο παρελθόν χωρίς δεύτερη σκέψη.
‘Ηταν τον Απρίλιο του 2008 όταν η Άννα Δρούζα είδε να φτάνουν στα έξω από τα γραφεία της εταιρίας της δικαστικοί κλητήρες με εντολή κατάσχεσης καθώς απολυμένη συνεργάτης της που δεν πληρώθηκε τα δεδουλευμένα της την κυνήγησε δικαστικά και κέρδισε αποζημίωση 80.000 Ευρώ! Αποζημίωση που παρά το δεδικασμένο η Άννα –Μπορώ- Δρούζα και πάλι δεν πλήρωσε.
«Κυριολεκτικά στο τσακ γλίτωσε τα καλά της Άννας Βίσση (βλ. κατάσχεση) η Άννα Δρούζα χθες. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να δούμε πώς φτάσαμε στην παρ' ολίγον κατάσχεση.» έγραφε τότε η γνωστή τηλεκριτικός Μαρίνα Πετρούτσου στην Ελευθεροτυπία και συνέχιζε: « Η διευθύντρια παραγωγής Ρούλα Νικολάου με αγωγή που κατέθεσε εναντίον της Άννας Δρούζα και της εταιρείας παραγωγής της, DNA, για συκοφαντική δυσφήμηση και για καταχρηστική διακοπή της συνεργασίας τους (την περίοδο που η Α. Δρούζα έκανε την εκπομπή «Η ζωή είναι παιχνίδι» στη ΝΕΤ) μετά την προβολή 24 επεισοδίων χωρίς όμως να της καταβληθούν τα δεδουλευμένα, κέρδισε, πρωτόδικα το ποσό των 80.000 ευρώ. Η Άννα Δρούζα δεν άσκησε έφεση και η απόφαση έγινε τελεσίδικη.
Ο δικηγόρος τής κ. Ρούλας Νικολάου, Φαήλος Κρανιδιώτης, της κοινοποίησε την απόφαση και η κ. Δρούζα έκανε αναίρεση για αναστολή στον Αρειο Πάγο, η οποία απερρίφθη. Χθες λοιπόν δικαστικοί επιμελητές -εφόσον η Αννα Δρούζα είχε αρνηθεί να πληρώσει- πήγαν στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής της παρουσιάστριας να κάνουν κατάσχεση αντικειμένων μέχρι του ποσού των 80.000 ευρώ. Προκειμένου λοιπόν η παρουσιάστρια να δει προσωπικά της αντικείμενα να κατάσχονται αλλά το κυριότερο να γίνεται θέμα (όπως καλή ώρα η Αννα Βίσση) στα μαγκαζίνο καλόπιστης κοινωνικής κριτικής, προτίμησε να βάλει το χέρι στην τσέπη. Ααααα, πάνω απ' όλα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά διότι -όπως η ίδια η Α. Δρούζα πρεσβεύει- «η ζωή είναι παιχνίδι»...»
Εκνευρισμένη η Άννα Δρούζα με την τότε δημοσιοποίηση της υπόθεσης –γιατί άραγε- έστειλε εξώδικο στην δημοσιογράφο διαμαρτυρόμενη ότι η υπόθεση ακόμα δεν είχε κριθεί και ότι την δημοσιοποίησαν για τις εντυπώσεις γράφοντας ανακρίβειες. Έκλειννε μάλιστα το εξώδικό της με την εξής παράγραφο:
“Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, έστω και ετεροχρονισμένα και με δική μου πρωτοβουλία, η δικαστική μου διαμάχη με την συγκεκριμένη αντίδικο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου σε σχέση με την απόφαση που αφορούσε στο δημοσίευμά σας, αλλά και δύο αγωγών μου κατά της ιδίας αντιδίκου. Συνεπώς, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επιδεικνύετε απ' όλες τις πλευρές "αυτοσυγκράτηση", καθώς τα δεδομένα δεν αποκλείεται να ανατραπούν άρδην.”
Σιγά που θα το άφηνε έτσι αυτό η Μαρίνα Πετρούτσου η οποία φυσικά της απάντησε στο ίδιο ακριβώς ύφος γράφοντας:
“Αντιπαρερχόμαστε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα της κ. Δρούζα κι ερχόμαστε επί της ουσίας. Στις 7/4 ο Αρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναστολής εκτέλεσης. Την επομένη (8/4) δικαστικοί επιμελητές μετέβησαν στην οδό Φρύνης 14 στην Κηφισιά, όπου βρίσκεται η εταιρεία τής κ. Δρούζα και ξεκίνησαν διαδικασία κατάσχεσης (έρευνα χώρου και αντικειμένων). Συντάχθηκε μάλιστα και έκθεση κατάσχεσης. Κατόπιν αιτήματος να γίνει δεκτή επιταγή ολίγων ημερών, το οποίο έγινε δεκτό με εντολή του δικηγόρου της κ. Νικολάου, διεκόπη η διαδικασία εκτέλεσης και υπεγράφη ιδιωτικό συμφωνητικό και από το δικηγόρο της κ. Δρούζα. Στη συνέχεια παραδόθηκε επιταγή ποσού περίπου 100.000 ευρώ, που αντιστοιχεί στο ποσόν που είχε επιδικαστεί, συν τους τόκους και τα έξοδα της δικαστικής δαπάνης.

Η απόφαση του Αρείου Πάγου μπορεί, πράγματι, να ανατρέψει την εφετειακή απόφαση. Η αίτηση αναστολής εκτέλεσης, όμως, της κ. Δρούζα απορρίφθηκε από τον Αρειο Πάγο. Το δημοσίευμά μας συνεπώς, που αναφερόταν στη διαδικασία εκτέλεσης ήταν, επί της ουσίας, ακριβές.”. Και η Άννα δεν απάντησε....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved