Άκης Σακελλαρίου: « Είναι ωραίο να μπορείς να είσαι και στον βυθό και στην επιφάνεια »
Showbiz

Άκης Σακελλαρίου: « Είναι ωραίο να μπορείς να είσαι και στον βυθό και στην επιφάνεια »

Ο Άκης Σακελλαρίου γενικά βγάζει προς τα έξω έναν... σκληρό εαυτό. Είναι αυστηρός ή αυταρχικός, στην πραγματική του ζωή;

«Μπα, δεν ήμουν ποτέ αυστηρός. Σκέφτομαι καμιά φορά τι εικόνα δίνω προς τα έξω και πώς είμαι με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Αυτή είναι η ομορφιά. Ο κόσμος μπορεί να με βλέπει μέσα από τους ρόλους μου και αλλιώς να με βλέπουν οι δικοί μου. Σίγουρα μέσα μου επικρατεί η τρυφερή και μαλακή διάσταση. Κατά διαστήματα, μου έλεγε ο κόσμος πως ήμουν σκληρός λόγω ρόλων. Έτσι ξεκίνησα, με ρόλους κακούς. Μεγαλώνοντας, μαλάκωσα. (Γελάει.)» τόνισε στο ΟΚ.
-Ποια είναι η δική σου μελωδία της ευτυχίας;
«Η θάλασσα, η αίσθηση του βυθού, ο ήλιος, κάποια χαμογελαστά πρόσωπα, ένα όνειρο, κάποιες εικόνες και ήχοι. Αυτές είναι οι νότες οι δικές μου. Δεν ξέρω πως διαμορφώνουν μελωδία, εξαρτάται από τις συνθήκες. Πάντως, υπάρχουν έντονες ευτυχισμένες στιγμές. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι σε ένα παράθυρο και βλέπω τον κόλπο της Νάουσας. Είχα μια δουλειά στην Πάρο, οπότε οι εικόνες που περιέγραψα μου ήρθαν αυτόματα. Είμαστε τυχερός λαός, πραγματικά, ευνοημένος από αυτή την άποψη. Ο θεός μας έδωσε την πιο όμορφη χώρα στον κόσμο. Πρέπει να την εκτιμούμε.»
-Είσαι αισιόδοξος;
«Είμαι, ναι, θέλω να είμαι, αλλιώς δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά, δεν θα είχα ποικιλία στους ρόλους μου αν δεν έβλεπα το ποτήρι μισογεμάτο, θα έκανα μονοδιάστατες δουλειές. Είναι ωραίο να μπορείς να είσαι και στον βυθό και στην επιφάνεια, έχει μια παιδικότητα, όπως και η Μελωδία της ευτυχίας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved